Rosii în suc propriu pentru iarnă. Sunt un adevărat deliciu

rosii in suc propriu pentru iarna
Sursa foto: StickyFingers.ro

Reteta de rosii in suc propriu pentru iarna. Rosiile in suc propriu sunt una dintre vedetele cămării și din deliciile iernii.

Dacă nu ai încercat până acum, profită de oferta bogată de roșii și sigur vei fi cucerit de simplitatea rețetei și de gustul incredibil.

Ingrediente pentru rosii in suc propriu:

– 2 kg roșii
– 3 linguri cu vârf de sare de bucătarie
– verdețuri

Mod de preparare rosii in suc propriu:

Spălă bine roșiile, taie-le bucățele mai mari și amesteca-le cu sare și cu verdețuri (pătrunjel, leuștean, mărar – cum îți place). Lasă-le timp de 10 minute să stea așa, pune-le în borcane, îndeasă-le și pune sucul pe care l-au lăsat peste ele.

Strânge capacele bine și fierbe-le în bain-marie 30 de minute, din momentul în care a început apa să fiarbă.

Roșiile astfel conservate merg foarte bine la supe, ciorbe, sosuri sau în orice mâncare cere roșii.

Landia.ro îți mai recomandă: 

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
4 + 12 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.