Stațiunea din România unde sute de persoane merg zilnic. Mulţi dorm în maşină ca să stea mai multe zile – FOTOGALERIE

Sursa foto: BusinessMagazin

Sute de persoane merg, zilnic, la Băile Valea Stelii din Băicoi, pentru curele cu nămol, acesta având proprietăţi pentru tratarea afecţiunilor reumatice. Unele persoane dorm în maşină ca să stea mai multe zile, transmite Mediafax.

Băile Valea Stelii, deschide recent, situate în cartierul Ţintea din Băicoi, au devenit punctul de atracţie al localităţii. Oameni din toate colţurile ţării merg să facă renumitele cure cu nămol, benefice mai ales în tratarea afecţiunilor reumatice, cardiovasculare, ginecologice sau ale sistemului nervos central.

Citește și: 14 trucuri utile care îți vor salva hainele și pantofii 

Sursa foto: Facebook Valea Stelii

”Am venit în fiecare an. Şi am venit şi acum. Trebuie mai întâi să ne dăm cu nămol. Stăm aşa 15 minute, apoi facem baie în bazinul cu nămol, iar apoi în cel cu apă sărată”, explică procedura un bărbat citat de Mediafax. Cititi mai multe pe mediafax.ro

Sursa foto: Facebook Valea Stelii

Băile sunt administrate de Primăria Băicoi și funcționează zilnic, între orele 7:00 și 19:00. Tarifele practicate sunt următoarele: 15 lei/adult, 10 le/copil între 5 și 14 ani, 10 lei/șezlong, 5lei/umbrelă. Copiii sub 5 ani au acces gratuit, iar un abonament cu 10 intrări costă 125 de lei.

Citește și: Locul din România lipsit de radiaţii şi poluare. Mii de turişti vin aici în fiecare an 

Sursa foto: Facebook Valea Stelii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


1 + = 10

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.