Acum poti să trăiești ca în povești. La ce preț poți cumpăra cel mai mic castel din lume – FOTO

castel de vanzare
Sursa foto: rightmove.co.uk

Dacă întotdeauna ai visat să trăiești ca în povești, ei bine, acum totul poate deveni posibil. Poți deveni un prinț sau o prințesă – pentru că poți trăi în propriul tău castel!  Ai nevoie doar de suma de 550.000 de lire sterline pentru a pune mâna pe Molly’s Lodge, cel mai mi castel din Marea Britanie care a fost acum scos la vânzare.

Proprietatea, situată în apropierea satului Long Compton din Warwickshire, se întânde pe o suprafață de 0,61 acri într-un decor de basm.

castel de vanzare anglia
Sursa foto: rightmove.co.uk

Citește și: Imagini emoționante. Reacția unei mame când își strânge copilul la piept pentru prima oară – VIDEO 

Molly’s Lodge a fost construit în anii 1830 de faimosul arhitect britanic Edward Blore, același arhitect care a primit sarcina de a recondiționa Palatul Lambeth și care a fost responsabil de extinderea Palatului Buckingham pentru Regina Victoria.

castel de vanzare

În interior, micuțul castel arată ca o locuință normală: are un singur dormitor, o baie, o sufragerie, scări decorative în formă de spirală și o încăpere pentru luat masa.

castel de vanzare

De asemenea, pentru un decor din aceeași poveste, în castel proprietarii vor avea parte și de căldura și farmecul unui șemineu victorian din fontă, perfect funcținal.

Totodată, în curtea castelului mai există o construcție cu două dormitoare, numai bună pentru prietenii care se hotărăsc să vină în vizită și să rămână peste noapte.

Citește și: Relaxare de vară în paradisul copiilor. Vecinii ne așteaptă la cel mai mare Aqua Park din Balcani. E mai ieftin decât la noi – FOTO 

Iar grădina este una ca-n povești: plante ornamentale, o livadă superbă, mai multe zone în care se pot cultiva legume și un mic iaz ornamental extrem de cochet.

În cazul în care prețul nu reprezintă un impediment pentu rine, decorul aceasta este numai bun pentru a evada din cotidian, din viața agitată de oraș, ca să trăiești ca în basme. Ce zici, te-am convins?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


9 + = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.