Mirabela Dauer a fost operată de urgență! Motivul pentru care vedeta a rămas fără un rinichi!

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a cântăreței Mirabela Dauer. Vedeta a fost operată de urgență, după ce în urma unei analize a descoperit că are o formă incipientă de cancer la nivelul unui rinichi.

A avut o tumoră la rinichi!

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei”, a declarat Raoul, la Antena Stars.

Vedeta a vrut discreție

„Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă”, a adaugat Raoul, potrivit sursei citate.

Citește și: Adevărul despre boala Mirabelei Dauer! Dieta care i-a adus doar probleme. Foarte multe femei din România fac asta

Mirabela nu e singură!

„Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând. (…) Să clarific, a fost vorba de o amendă am plătit-o în ultima zi şi ăsta a fost norocul meu să o plătesc la timp şi nu am păţit nimic”, a mai spus Raoul.

Iată ce mesaj le transmite fanilor indragita artista Mirabela Dauer: 

Dragii mei,

Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine?!…

Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt! Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie.

Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.

Vă iubesc şi vă mulţumesc! Şi ne revedem foarte curând… Vă îmbrăţişez tare, tare…
Mira”, le-a transmis admiratorilor Mirabela Dauer.

Transmite-i si tu, la comentarii, un mesaj de susținere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.