Lidl investește în viitorul tinerilor din România! Ce anunț a făcut lanțul de magazine

Lidl România lansează o nouă ediție a programului Lidl Duales Studium, prin care le oferă tinerilor absolvenți de liceu oportunitatea de a studia în Germania, potrivit unui comunicat al companiei.

Lidl le plăteşte tinerilor până la 1.800 de euro pe lună!

Primele cerințe pentru tinerii absolvenți de liceu care își doresc să se înscrie în programul Duales Studium sunt diploma de bacalaureat și cunoștințele foarte bune de limbă germană (certificat nivel B2.2). Durata studiilor este de trei ani, timp în care Lidl asigură cazarea în Germania şi le plăteşte tinerilor până la 1.800 de euro pe lună timp de şase luni pe an.

Cazare, venituri pe măsură și o diplomă recunoscută internațional

Pe parcursul programului de practică, Lidl asigură cazarea studenților. În plus, fiecare semestru de practică este remunerat astfel: tinerii din primul an vor primi un salariu net de 1400 euro/lună, cei din anul doi 1600 euro/lună, iar cei din an terminal 1800 euro/lună.

Prin programul oferit de Lidl, elevii români vor urma cursurile Facultății de Comerț din Heilbronn, și, în același timp, vor acumula experiență profesională practică pentru un post de management în vânzări, spune compania.

La finalul programului, studenții obțin o diplomă recunoscută la nivel internațional și au posibilitatea de a se angaja ca Șef de Vânzări în cadrul companiei Lidl”, se arată în comunicat. Viitori studenți își pot depune candidatura pe recrutare@lidl.ro până pe 28 februarie 2018.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
13 + 8 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.