Lidia Fecioru, despre cum poți să îți “dezlegi” sănătatea și să îți “legi” boala”. Un ritual inedit vechi de sute de ani

Lidia Fecioru despre cum dezlegi boala

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat la “Adevăruri ascunse” de la Antena 3 o metodă foarte veche de a scăpa de boli.

“Se ia o funie, care e bine să fie din cânepă. Ne trebuie o ață singură și o punem pe corp în dreptul locului unde avem o boală mai gravă, o tumoră, un ficat mai inflamat, nu la negi sau coșuri.

După care începem să înnodăm. Înnodăm câte un nod și spunem ”Dezleg sănătatea, îmi leg boala. Spui de 7 ori, faci 7 noduri și apoi rostești Amin”, a explicat Lidia Fecioru la Antena 3.

Aceasta a precizat că acest lucru se face când e luna în scădere și te duci și îngropi funia undeva la o intersecție de drumuri.

”Când pleci de acolo să nu vobești cu nimeni și să nu te uiți înapoi. Puteți face iarna, o îngropați în pământ într-un ghiveci și apoi îngropați ghiveciul în intersecția de drumuri. Să fie un loc unde să nu o găsească cineva și să nu o poate lua”, a mai spus Lidia Fecioru.

Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine

Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a mai dezvăluit într-o emisiune recentă la Antena 3 ce trebuie să faci dacă vrei să îți meargă bine și care este secretul ca să te îmbogățești.

Aceasta a spus că unul dintre lucrurile de care trebuie să ținem cont e că niciodată nu trebuie să lăsam acolo banii primiți ca rest când facem cumpărături.

Lidia Fecioru spune că aceștia trebuie strânși într-un borcan sau un alt recipient și păstrați, eventual, în bucătărie.

În cele din urmă bunăstarea își va face simțită prezența, spune cunoscutul bioenergoterapeut.

„Oamenii trebuie să știe că mărunțișul pe care îl iau ca rest de la magazin nu trebuie să-l arunce niciodată. Și e bine să nu-l cheltuie și să-l păstreze într-un borcănel acolo în bucătărie”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena3.

Cu altă ocazie, Lidia fecioru a spus că mai bine lași un leu rest decât mărunțișul.

”Să iei măruntul de la magazin și să-l păstrezi într-un bol. Mai bine lasă un leu întreg decât mărunțiș”, a spus bioenergoterapeutul într-o altă emisiune.

În plus, ”niciodată din banii de rest să nu dai unui cerșetor, pentru că îți ia sporul”, a mai spus Lidia Fecioru.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
11 + 8 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.