Doliu în muzică! Un artist celebru a murit la 56 de ani

Warrel Dane, artistul care a făcut istorie cu Sanctuary şi Nevermore, s-a stins din viaţă în Sao Paulo, Brazilia, la vârsta de 56 de ani.

Acesta se află în America de Sud pentru a definitiva al doilea său album solo, însă la un moment dat s-a prăbuşit şi a murit.

„A murit în timpul nopţii. A suferit un atac de cord”, a declarat Moraes pentru publicaţia UOL.

„Se afla în apartamentul închiriat pe durata înregistrărilor pentru viitorul album. Am efectuat un masaj cardiac până când au venit cei de la Mobile Emergency Care Service.

Ei au venit destul de repede, dar din păcate Dane deja murise. Sănătatea lui era deja slăbită din cauza diabetului şi problemelor cu alcoolul”.

Dupa spusele chitaristului Johnny Moraes, desi ambulanta a ajuns rapid la locuinta artistului, Warrel era deja mort.

Romanii l-au vazut ultima oara pe Warrel Dane in Romania pe 13 Septembrie 2016 intr-un concert sustinut la Hard Rock Cafe din Bucuresti.


Alături de Dane în ultimele momente a fost chitaristul Johnny Moraes (Hevilan), care a făcut parte din formula proiectului solo atât live cât şi în sesiunea recentă de înregistrări.

Instrumentalul pentru materialul nou era aproape gata înainte de deces, iar procesul de înregistrare a vocii tocmai începuse.

Din ceea ce a fost relatat pe Blabbermouth.net, rezultă că se pune problema ca acest nou album să fie continuat cu alţi muzicieni, pentru a fi prezentat ca un tribut, potrivit Metalfan.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.