Cum fac amor turcoaicele. Sunt singurele care apelează la această tehnică! – FOTO

Sursa foto: b1.ro

Coranul interzice strict desfrânarea, iar pierderea virginităţii înainte de căsătorie reprezintă o slăbiciune care nu poate fi trecută cu vederea în societate. Mai mult de atât, pierderea virginităţii este strict legată de pierderea onoarei din care provine tânăra.

La polul opus, bărbaţii sunt liberi ca pasărea cerului până la căsătorie. Adulterul este strict interzis și în Coran, regulă valabilă pentru ambele sexe.

Articolul continuă mai jos

Foto: Gcoups Youtube

Masturbarea, pornografia, relaţiile extraconjugale, homosexualitatea, ephebofilia, pedofilia, parafiliile, relaţiile incestuoase şi sexul anal sunt interzise, însă este permis sexul oral, acesta echivalând cu sărutul, scrie psiholog-constanta.ro.

Sursa foto: b1.ro

Conform regulilor, dacă un bărbat musulman îşi neglijează sexual soţia, el nu mai este considerat bărbat.

Inportantă calitatea, dar și cantitatea

În privinţa poziţiilor sexual, nu există restricţii , soţia fiind considerată „o pajişte a bărbatului, pe care poţi călca aşa cum doreşti”, după cum stă scris în Coran.

Articolul continuă mai jos

Foto: Captura Youtube Traditional Music Channel

Pe de altă parte, in Coran se mai spune ca satisfacerea sexuala a femeii este fundamentala si trebuie sa fie o prioritate in mariaj.

Citește și: La doar 34 de ani, Laura s-a stins din viață în brațele soțului ei. Distrus de durere, bărbatul a băgat un plic în buzunarul doctorului, ce a scris acolo a cutremurat o țară întreagă. Cuvintele lui au ajuns în ziare, iată ce a putut să scrie… 

Barbatul nu poate sa lase sa treaca prea mult timp fara sa faca sex cu sotia sa, pentru ca si cantitatea este foarte importanta in religia islamica, nu doar calitatea sexului.

Preludiul este si el prevazut de religia musulmana, relatiile sexuale trebuind sa includa si mangaieri si alintari, scrie Wowbiz.ro. 

Citește și: Un milionar și-a testat iubita! A anunțat-o că a rămas fara niciun ban! Reacția ei te lasa fara cuvinte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.