La doar 34 de ani, Laura s-a stins din viață în brațele soțului ei. Distrus de durere, bărbatul a băgat un plic în buzunarul doctorului, ce a scris acolo a cutremurat o țară întreagă. Cuvintele lui au ajuns în ziare, iată ce a putut să scrie…

laura sotie moarta mesaj emotionant
Sursa foto: rol.ro

Laura Lewis s-a stins din viata la doar 34 de ani, in urma unei crize severe de astm. Tanara a lasat in urma un sot indurerat, care nu-si poate reveni din soc. Totusi, barbatul si-a gasit puterea in astfel de momente grele, de a multumi personalului medical care s-a ocupat de sotia sa: medici, asistente, chiar si femei de serviciu.

Renumita publicație New York Times i-au publicat scrisoarea considerând-o una dintre cele mai frumoase moastre de iubire, în toate sensurile. Printre altele, Peter a fost întrebat cum de poate ține minte atâtea nume, răspunsul a venit repede: ,,Cum credeți că-o voi putea uita vreodată?”

Iată o parte a scrisorii:

,,Cum de reușesc să țin minte toate aceste lucruri?

Cum credeți că pot uita?

Citește și: Mama se întorcea acasă cu avionul să-și îngroape copilul când un străin i-a întins un șervețel și a plecat. Când s-a uitat la el a început să tremure și să plângă. Ce a văzut nu va uita niciodată, uite ce s-a întâmplat 

Toți împreună și fiecare dintre voi ați tratat-o pe Laura cu atâta profesionalism și atâta amabilitate, deși ea era inconștientă. De fiecare dată când avea nevoie de injecție și o înțepați, vă cereați scuze, deși era clar că ea nu vă aude. Știu că o înveleați de fiecare dată, pentru că fie era răcoare în cameră, fie pentru că vă doreați să doarmă mai bine, dar era clar că ea nu-și putea da seama.

Și părinții ei vă mulțumesc. De fiecare dată le reglați scaunul, le aduceați apă, le răspundeați la orice întrebare. Știți ce mi-a spus socrul meu, medic și el? Că v-ați purtat atât de frumos cu el încât părea că este implicat în actul spitalicesc. Nu vă pot spune cât de importante au fost acele clipe pentru el!

Citește și: „Tăticule, o iubești pe mămica?” Răspunsul dat de bărbat îți va face pielea de găină

Îmi aduc aminte cum ați avut grijă de mine. Fără forța voastă, ce mă făceam? Stăteam cu capul meu pe mâna ei. Vă vedeam, pe la spate, cum intrați și vă făceați treaba fără să ne deranjați o secundă, ca și cum ați fi fost invizibili… Cum să uit cum mă ajutați să stau cât mai aproape de ea, deși ne separau un infinit de cabluri?

De câte ori nu m-ați întrebat dacă am nevoie de mâncare, de apă, de haine, de un duș? Credeți că pot trece peste momentele când, în loc să plecați acasă, la copiii voștri, la soții voștri, rămâneați cu mine pentru a ne uita, împreună, pe albumul cu fotografiile Laurei, un om pe care nu-l cunoscuserăți?

Citește și: „De ce nu ai grijă de tine? Arăți ca o servitoare! O să te părăsească soțul”, i-a scris o fană. Dar uite ce răspuns i-a dat Dana Nălbaru

Când am avut nevoie de email, pentru o urgență, mi-ați dau un calculator. A, sau atunci, în noaptea aia, când ați închis ochii și mi-ați dat voi să aduc, în camera aia mică, 50 de persoane, de la rude până la elevii ei? Când mi-ați permis să punem muzică, să dansăm, să ne aducem aminte ce fel de om a fost?

Da, ultima noastră noapte, împreună… Ar fi fost posibilă fără voi? Citeste mai departe aici

Citește și: O înșela și dorea să divorțeze. Însa soția i-a dat o lecție cutremurătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


6 + = 14

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.