Cine este pensionara de 84 de ani care a câștigat marele premiu la Loto 6/49. Are o poveste tulburătoare!

Cât mai mai trăi va avea parte de o batranete fara griji! Este vorba despre o pensionara de 84 de ani care a câstigat duminică marele premiu la Loto 6/49 . Povestea batranei este tulburatoare și extrem de emoționantă. Ea a castigat 295.000 de euro intr-un moment in care nu avea nici măcar bani de intretinere, după o iarnă în care a stat în frig pentru a face economie la întretinere. 

Să fie norocul sau divinitatea?! Cert este că bătrânica noastră a primit o veste extraordinară!

Pensionara care a fost în acest sfârșit de săptămâna nea câștigăroare a premilui la extragerea 6 din 49 oferit de Loteria Română locuieste singura intr-un apartament din Targu -Jiu. Ea a jucat la Loto cu o varianta simpla, pe care a completat-o cu ajutorul casierei dintr-o agentie din oras.

Presa locala relateaza ca acest caz este cu atât mai emoționant cu cât ea incaseaza o pensie de 900 de lei pe luna.

„Speram sa castig patru numere, nu mai mult, ca sa acopar cheltuielile facute de stranepoata mea pentru renovarea apartamentului, sa acopar cheltuielile si sa o aduc in tara sa aiba grija de mine. Am stat toata iarna in frig, pentru a face economie la gaze. In prima luna am primit factura de 260 de lei, m-am speriat, nu imi permiteam dintr-o pensie de 900 de lei, asa ca am decis sa ma imbrac mai gros”, a spus femeia, citată de presa locală.

Totodată, bătrânica a mărturisit că nu are copii dar că are alături o strănepoată și că în momentul în care a aflat că a câștigat a plâns de bucurie!

„Eu copii nu am avut, iar stranepoata mi-a renovat apartamentul. De aceea faceam economii. Urmaresc si in piata, sa cumpar tot ce este mai ieftin, ca sa imi ajunga banii. Am intrat razand in agentie, apoi am plans, au fost lacrimi de bucurie”, a mai spus bătrânica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


6 + = 13

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.