Test de atenție. Ai cinci secunde să spui ce număr lipseşte din imagine. Ai reuşit?

ce-numar-lipseste din imagine
Foto: Facebook

Un simplu test cu numere poate să determine cât de atent eşti la detalii. Pe reţelele de socializare astfel de teste sunt frecvente şi au ca scop descoperirea unui animal, a unei cifre sau a unui obiect.

Un astfel de test lansat de Playbuzz a stârnit interesul internauților și foarte puțini sunt cei care au reușit să-l rezolve cu uşurinţă şi asta nu pentru că ar fi un test complicat.

Citeşte şi: Cel mai tare test de personalitate! Pune următoarele animale în ordinea preferinţelor tale și vezi ce spune asta despre tine

Imaginea constă într-un şir de numere și cere găsirea cât mai rapidă a celui ce lipsește din șir. Misiunea nu este atât de ușoară pe cât s-ar crede la prima vedere. Nu există o metodă ultra rapidă de depistare a numărului lipsă. Chiar dacă încerci să numeri pe rând vei observa că s-ar putea să îți scape numărul lipsă.

Test: Ce  număr lipseşte

E chiar aproape imposibil să vezi numărul lipsă dintr-o singură privire. Testul nu este unul de logică și nici măcar nu necesită calități de detectiv, dar creierul nostru parcă refuză să găsească greșeala.

Creierul uman este obișnuit să urmeze o secvență. Conform unui studiu realizat în 2013, când mintea umană se concentrează pe un anumit subiect, tot ce este în jur pălește.

Citeşte şi: TEST ONLINE: Alege CULOAREA PREFERATĂ din imagine și vezi cum îți definește PERSONALITATEA!

ce-numar-lipseste din imagine
Foto: Facebook

În acest studiu realizat de Christopher Chabris și Daniel Simon, participanților li s-a arătat un video în care apărea un bărbat îmbrăcat într-un costum de gorilă ce mergea prin mulțime în timpul unui meci de baschet. Când au fost întrebați câte pase s-au realizat între baschetbaliști, jumătate dintre participanți nici au sesizat prezența bărbatului îmbrăcat în costum de gorilă.

Tu ai găsit numărul ce lipsește? Îți dăm un indiciu: numărul lipsă se află între 20 și 40.

Distribuie acest test mai departe! Să-l facă și prietenii tăi de pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
25 + 28 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.