Veste tristă despre tatăl Gabrielei Cristea! Prezentatoarea, pusă la zid de fani: “Du-te şi cere-ţi iertare de la el şi la mormântul mamei tale, să te ierte!

Vestea tristă că Eugen Cristea, tatăl Gabrielei Cristea, riscă să ajungă încă o dată în sala de operații pentru a i se amputa și cel de-al doilea picior, i-a înfuriat foarte tare pe unii dintre susținătorii Gabrielei Cristea!

Se pare că aceștia chiar i-au transmis mai multe mesaje în care ii sugerează să își ceară iertare de la parinti, pentru modul în care s-a comportat cu ei.

„Gabriela, roata se întoarce!”

„Gabriela, călcă-ţi pe inimă şi du-te şi vizitează-ţi tatăl, că este suferind şi cu dorul, şi gândul la ţine. Du-te, nu mai sta, gândeşte-te că eşti şi tu mamă şi-ţi va veni şi ţie timpul când vei ajunge bătrână şi neajutorată. Roata se întoarce, cum te-ai purtat cu părinţii tăi, aşa se va purta şi fetiţa ta cu tine.

„Du-te şi cere-ţi iertare!”

„Du-te şi cere-ţi iertare de la el şi la mormântul mamei tale, să te ierte pentru faptele urâte pe care le-ai făcut, să nu vorbeşti cu părinţii tăi care te-au crescut şi ai ajuns acum cine eşti. Gândeşte-te că Dumnezeu vede tot şi îţi întoarce tot ce faci tu acum atunci când nu te gândeşti” e mesajul care a aprins foarte tare spiritele pe internet, potrivit cancan.ro.

Cu toate acestea, unele voci susțin că ar trebui să își vadă în continuare de viata ei, și să nu țină cont de părerile cârcotașilor. Tu ce părere ai? Ce ar trebui să facă Gabriela Cristea? Scrie-ne opinia ta la comentarii.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 9 = 14

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.