Spune adio scamelor de pe hainele negre! Cum să scapi ușor de această problemă

cum scap de scame
Suesa foto: pixabay.com

Hainele negre sunt nelipsite din garderoba oricărei persoane. Fie că este vorba despre o rochie de ocazie, o cămașă, pantaloni, bluze sau tricouri, toată lumea are cel puțin o piesă vestimentară neagră. Atunci când purtăm îmbrăcăminte neagră ne simțim mai puternici, autoritari și competenți. Însă ce poate fi mai enervat atunci când vrei să ieși din casă decât să constați că pantalonii tăi călcați la dungă sunt plini de puf și scame?…

Cu toate că nu toate tipurile de țesături sunt la fel de sensibile, cele mai expuse fiind țesăturile din bumbac sau lână, uneori prezența scamelor este atât de nesuferită încât te poate scoate din minți. Pentru că pe hainele negre se văd cel mai bine scamele, și nu se desprind prea ușor, avem pentru tine câteva trucuri ușoare care te vor ajuta scapi de acest musafir nepoftit de pe hainele tale. E simplu, rapid și eficient!

Citește și: Scapă de mucegai pentru totdeauna! Soluția BIO naturală, fără chimicale, ușor de preparat 

1. Cumpără-ți un roler de hărtie lipicioasă. Pune rola undeva în zona holului casei tale. Inainte să ieși din casă vei putea să mai dai un ochi ținutei tale și să corectezi orice imperfecțiune ar putea apărea pe hainele cu care ești îmbrăcată. Dacă nu ai la îndemnă aceast roller de hărtie, un truc rapid și ușor este folosirea unui scotch sau a benzii adezive. Înfășoară acest produs în jurul palmei și curăță cu grijă.

2. Cumpără-ți din comerț un spray cu efect antistatic. Înainte să folosești acest produs agită bine recipientul și aplică-l de la o distanta de aproximativ 20-30 cm de suprafata materialului, încet și uniform, după care lasă suprafața să se usuce. Este extrem de eficient și are un efect îndelungat!

Citește și: Cele mai infidele zodii. Spune-mi ce zodie e ca să îți spun dacă te înșeală 

3. Dacă hainele tale au început să se scămoșeze, poți folosi cu încredere o lamă de ras veche, pe care nu o mai folosești, pentru a “reteza” părțile din țesătură ieșite în afară. Ai mare grijă, totuși, să nu tai din greșeală materialul.

4. Folosește apă sau soluție pentru dezinfectarea mâinilor. Umezește-ți palmele, freacă cu grijă zonele acoperite de scame și vei vedea că toate se vor “lipi” de mâinile tale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


7 + 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.