I s-a spus că are cancer, a intrat imediat în sala de operație, dar când i-au scos tumora, medicii au rămas fără cuvinte: „Doamnă, ăsta nu e cancer, nici nu știți ce v-ați făcut singură!” Ce au scos din ea

cancer piele
Sursa foto: stiri.rol.ro

O femeie în vârstă de 30 de ani, din Australia, a trecut prin șocul și sperietura vieții sale după ce i s-a spus că are cancer. Femeia fusese testată pentru această boală după ce i se găsiseră tumori la subraț. În plus, medicii mai găsiseră și un nodul limfatic umflat în piept.

Însă în momentul în care au pus nodulul sub microscop, toată lumea a avut o mare surpriză, scrie stiri.rol.ro.

Articolul continuă sub recomandări!

Îți mai recomandăm să citești: 

Medicii bănuiau că femeia ar avea un tip de cancer numit cancer limfatic, dar au descoperit că sistemul ei imunitar reacționa, de fapt, la un anumit pigment de la un tatuaj pe care și-l făcuse în urmă cu 15 ani.

Acest caz neobișnuit a fost descris într-un număr al revistei medicale Annals of Internal Medicine, luni, potrivit Daily Mail.

Medic: Nu am văzut niciodată așa ceva!

Doctorul Bryant, unul dintre doctorii care au tratat-o pe femeie, spune că nu a mai văzut niciodată așa ceva. Medicii femeii în cauză i-au îndepărtat nodulul de la subraț doar pentru a găsit în el celule pline cu pigment negru.

Cu toate acestea, medicii au declarat că încă nu știu ce a declanșat această reacție, abia la 15 ani după ce și-a făcut tatuajul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


6 + 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.