Drama Corneliei Rednic. A slăbit 33 de kilograme în 3 luni şi a ajuns de urgenţă la medic! Si-a pierdut părul şi s-a ingrozit când a văzut efectele dietei! Ce să nu combini niciodată:

Cornelia Rednic

Cornelia Rednic este o femeie foarte frumoasă, dar kilogramele în plus i-au pus mulţi ani la rând probleme. Cornelia Rednic a decis că are nevoie de o schimbare în viaţa sa, astfel că artista s-a apucat de un regim serios care a ajutat-o să dea jos 33 de kilograme în trei luni.

Artista spune că după ce slăbit a trăit o dramă pentru că nu se mai regăsea şi nu-i plăcea deloc cum arăta, îi cădea şi părul, iar anumite trăsături ale feţei nu-i mai plăceau.

În plus, aceasta le recomandă persoanelor care vor să ţină o dietă să consulte un nutriţionist şi să nu facă cum cred din auzite pentru că acest lucru poate provoca probleme.

Cornelia Rednic nu este singura vedetă care a avut probleme din cauza dietei pe care a ţinut-o.

Zilele trecute, Mirabela Dauer a fost operată de urgență la rinichi după ce a ținut Dieta Dukan.

Citește și: Mirabela Dauer a fost operată de urgență! Motivul pentru care vedeta a rămas fără un rinichi…

În această situaţie este şi Nico, care spune că a urmat dieta Dukan, care i-a provocat probleme serioase. Artista povesteşte că i-a fost rău de la dieta pe care a urmat-o, a făcut o criză de spasmofilie, îi tremura tot corpul, dar s-a refăcut cu ajutorul unor vitamine pe care le-a luat.

O altă vedetă care a suferit în urma unei diete foarte stricte este Nicoleta Luciu. Vedeta este recunoscută pentru multele kilograme pe care le-a pus în timpul sarcinii, însă, în acelaşi timp, şi pentru ambiţia pe care a avut-o de a le da jos.

Cu excepţia faptului că a fost însărcinată, Nicoleta Luciu a recunsocut că toată viaţa a urmat mai multe diete, însă una dintre ele era extrem de dură.

Aşadar, vedetele vor să transmită prin exemplul lor un mesaj că slăbitul se poate, însă pentru a ajunge la silueta de vis pe care şi-o doreşte fiecare trebuie urmat un drum serios, care să nu ducă la îmbolnăvire.

Sursa: DailyNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 7 = 14

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.