De ce este bine să pui un burete pentru vase în frigider. Vei folosi mereu acest truc!

burete pentru vase

Cu toate că pare bizar, să știi că este bine să pui în combina frigorifică, în compartimentul pentru fructe și legume, un burete pe care în mod normal îl folosești în bucătărie la spălatul vaselor! Da, ai citit bine, un burete pentru vase! 

Ca să înțelegi despre ce este vorba, trebuie să știi că acest truc foarte simplu va prelungi termenul de valabilitate al fructelor și legumelor depozitate astfel!

Fructele și legumele proaspete reprezintă o sursă de sănătate și longevitate, însă se întâmplă de multe ori ca acestea să fie ţinute mai mult timp în frigider.

Cum trebuie să procedezi pentru cele mai bune rezultate

Trei bureţi de vase noi aşezaţi în compartimentul pentru fructe și legume (dacă servarul este mai mic sau nu au foarte multe legume în el este suficient și unul) le vor menţine pentru mai mult timp prospeţimea.

Bureții se aşază în partea inferioară a sertarului de legume și fructe din frigider, explică radiocluj.ro.Tot ce vor face este să absoarbă umezeala suplimentară din sertar, extinzând astfel durata de conservare a fructelor și legumelor dumneavoastră!

Atunci când bureţii sunt plini cu apă, este un semn că au fost afectați de umiditatea din frigider, semn că nu vă mai sunt de folos. Cel mai bine ar fi, în acest caz, să îi înlocuiţi pur și simplu cu alţii noi.

Mai jos, sub recomandări, puteți urmări un videoclip extrem de interesant, unde veți descoperi mai multe trucuri utile pe care le puteți pune în aplicare în gospodărie.

Landia îți mai recomandă:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 2 = 6

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.