Cum fac amor eschimoşii? Practica bizară care te va şoca

Eschimosi

Eschimoşii se numără printre popoarele care practică aceleași metode sexuale de sute de ani, însă acestea pot fi considerate de mulți dintre noi absolut bizare.

Dacă ne raportăm la realitatea în care trăim, regulile legate de sexualitatea sau viaţa sexuală la eschimoşi sunt foarte diferite, putând fi considerate de mulţi de-a dreptul șocante.

Încă din copilărie, fetele sunt promise şi învăţate să fie complet supuse bărbatului pe care urmează să îl ia de soţ.

Ba mai mult, la eschimoşi este permis “schimbul de soţii”. În cadrul acestui ritual, bărbatul permite unui alt bărbat să aibă relații sexuale cu soțiile sale.

Acest ritual este asociat cu scopuri religioase și este aprobat de șaman. Motivul este dorință de a avea un climat sau condiții de vânătoare mai bune, scrie site-ul Mondonews.ro.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și: Cum fac amor unguroaicele. Se apropie de partener încet…

Citește și: Cum fac amor nord-coreenii. Secretul șocant al celei mai crunte dictaturi din lume! Femeile sunt obligate să…

Citește și: Cum fac amor turcoaicele. Sunt singurele care apelează la această tehnică! – FOTO

Orgiile, un lucru obișnuit

Tot sub semnului spiritualităţii, locuitorii din Groenlanda practică un ritual care se numeşte “jocul stingerii luminii”. Acesta este o combinaţie de rugăciune și orgie romană.

Cuplurile căsătorite se adună într-una din locuințe, șamanul contactează spiritele, se sting luminile, fiecare persoană are raporturi sexuale cu una de sex opus cu care nu este căsătorită apoi se aprind din nou luminile. Ideea este aceea de a obține cooperarea spiritelor.

Căsătoria în patru

Un alt obicei eschimos este co-căsătoria, adică unirea a două cupluri, cu scopul de întărire economică a celor două familii, mai ales în timpuri de restriște.

În general fiecare cuplu își păstrează propria gospodărie și soții se schimbă între ei.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 1 = 2

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.