Averea URIAȘĂ primită moștenire de un român care a îngrijit o italiancă! S-a trezit putred de bogat

Un roman de 47 de ani, care a avut în grija sa o italiancă în vârstă e 56 de ani pentru mai bine de un deceniu s-a trezit putred de bogat peste noapte, dupa ce ce femeia care a decedat i-a lasat o avere colosala!

Decizie atacată în instanță

Conform, ro.blastingnews.com, testamentul Paulei Fagarazzi a fost atacat în instanta de rudele ei (o verișoara și o mătușă). Cazul a fost cu atât mai mediatizat cu cât a fost vorba despre suna uriașă de sase milioane de euro! Da, ați citit bine! Atât va moșteni George Dobre, după ce testamentul a rămas valabil în fața judecătorilor din Veneția, românul devenind singurul moștenitor al averii!

Care este decizia finală a magistraților, fără drept de recurs

Doi ani a durat procesul în urma căruia magistrații au decis ca testamentul femeii este clar și fără echivoc. Dobre, fost îngrijitor personal al Paulei Fagarazzi, a devenit, între timp, apropiat al acesteia. Presa italiană vorbeste chiar de o posibilă legătură amoroasă între cei doi, așa cum sustin jurnaliștii de la nuovavenezia.gelocal.it.

Astfel, suma pe care o va moșteni George Dobre este de șase milioane de euro. Judecătoarea Giuliana Galasso a fost cea care a decis, în numele legii, fără drept de recurs, că toate bunurile și averea defunctei Paula Fagarazzi să treacă în numele românului George Dobe, cel care și-a petrecut ultimii 15 ani alături de femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 9 = 15

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.