Cum arată vila în care s-a mutat cuplul Obama după ce a părăsit Casa Albă – VIDEO TUR INEDIT

Cuplul Barack și Michelle Obama au decis să cumpere casa în care s-au mutat după ce au părăsit Casa Albă, oferind pe ea nu mai puțin de 8 milioane de dolari.

Cuplul Obama s-a mutat în această casă imediat după înceierea mandatului prezidenațil, însă inițial au închiriat proprietatea, potrivit Daily Mail. Vila i-a aparținut lui Joe Lockhart, fost secretar de presă al administrației Clinton.

Citește și: Case din containere maritime la cheie la numai 11.900 de euro. Avantaje și dezavantaje

Șederea în locuinţa pe care au amenajat-o între timp le-a plăcut atât de mult, încât au decis să o cumpere, oferind peste 8,1 milioane de dolari pentru a intra în posesia vilei.

Vila este situată în zonă rezidenţială exclusivistă Kalorama, un cartier rezidenţial din Washington D.C, locuinţa are peste 761 de metri pătraţi.Construită din cărămidă roşie, casa are nouă dormitoare şi opt băi, extinse pe trei etaje, plus încă un nivel subteran. În plus, locuinţa este prevăzută cu o zonă unde se poate lua masa, o sufragerie cu un şemineu, precum şi cu o terasă ce dă într-o grădină minunată.

Citește și: În acest sat celebru din România poți să-ți cumperi o casă cu un salariu

vila obama

Jurnaliștii de la Daily Mail mai scriu că familia Obama vrea să rămână la Washington cel puţin doi ani, până când fiica lor Sasha va termina liceul Sidwell Friends.

Citește și: 10 idei ingenioase pentru folosirea sticlelor goale de vin în grădină – FOTO

„Prin urmare, era logic pentru ei să achiziționeze o casă decât să continue să stea cu chirie”, a justificat purtătorul de cuvânt al lui Obama într-un comunicat citat de Washington Post.

Aceasta este a doua casă pe care şi-au luat-o soţii Obama, familia având şi o locuinţă la Chicago, în Hyde Park.

Cartierul exclusivist îi are locatari și pe Ivanka Trump, fiica preferată a actualului preşedinte al SUA, şi familia sa. Printre alți foști locatari ai Casei Albe care au trăit în Kalorama se numără Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt și Herbert Hoover. Cartierul este situat la numai trei kilometri de Casa Albă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


5 + 1 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.