Cea mai puternică rugăciune către Sfânta Parascheva. Te scapă de greutăți și necazuri!

Rugaciune catre Sfânta Parascheva
Sursa foto: Captură youtube

Sfânta Cuvioasă Parascheva este prăznuită de către Biserica Ortodoxă în fiecare an pe 14 octombrie, fiind considerată patroana spirituală a Moldovei.

Se spune că, dacă te rogi cu tărie, moaştele Sfintei fac minuni. Acesta este și motivul pentur care anual, la Iași, merg în pelerinaj zeci de mii de oameni.

Iată rugăciunea către Sfânta Parascheva pe care trebuie să o rosteşti dacă ai necazuri. Se spune că vei primi ajutor.

Articolul continuă după recomandări: 

Citește și: Ce să NU faci sâmbătă, de Ziua Sfintei Parascheva. Aduce pagubă pe toate planurile!

Citește și: Rugăciunea zilei de sâmbătă care îţi va schimba în bine toată ziua

Citește și: Rugăciunea lumânărilor aprinse face minuni pentru cei care o rostesc

 Iată rugăciunea:

„Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim.

Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim prea­sfant numele Tau in veci. Amin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 1 = 4

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.