Ce a pățit un tată care își crește singur cele patru fiice! Totul s-a întâmplat după ce a comandat pizza

Foto: http://happynews.varusandel.ro

Un tânăr a rămas fără cuvinte când a ajuns la adresa unde trebuia să livreze o pizza. I-au dat lacrimile, când bărbatul, tatăl a patru copii, i-a deschis ușa. Ce s-a întâmplat imediat după, îți va frânge inima.

„După liceu, am început să livrez pizza. Sunt câțiva ani de atunci. Eu și colegii mei știam deja adresele, cine ne oferea bacșiș mai mult și cine nu. Din când în când, primeam scuze din inimă de la oameni care nu ne puteau oferi mai mult bacșiș. Am primit o astfel de scuză de la un bărbat, în urmă cu ceva timp, însă mă gândesc și acum la acel moment.

Era un bărbat care a comandat o pizza mică cu brânză. El și-a cerut de câteva ori scuze pentru că nu îmi poate oferi mai mult de un leu bacșiș (sunt unii care nu îmi dau absolut nimic). Apoi am văzut prin ușa deschisă de la bucătărie toți cei patru copilași și un adolescent care așteptau cu nerăbdare să mănânce cina. Șase oameni care împărțeau o pizza mică pentru că asta era tot ce își puteau permite.

Acest lucru mi-a frânt inima. Tura mea se încheia cu această comandă, așa că m-am dus imediat la pizzerie pentru a semna de ieșire. La plecare, am luat cu mine 2 pizza mari, aripioare la cuptor, piept de pui la rotisor și câteva sucuri.

Când am ajuns la adresa lui, aveam emoții. Tot el a deschis ușa. Când m-a văzut, ochii lui s-au umplut de lacrimi. S-a oferit să îmi plătească toată mâncarea într-o altă zi în care va putea, însă l-am refuzat imediat.

Nu am făcut nimic pentru a îi ajuta pe termen lung, doar le-am oferit o masă caldă într-o seară. Eu sper că el să își aducă aminte de mine și să le povestească și copiilor lor pentru a îi învăța că, atunci când cineva este bun cu o altă persoană, lucruri frumoase se pot întâmplă.” Sursa: happynews.varusandel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 1 = 10

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.