Cine este Emiluț, copilul care a devenit o mică vedetă pe internet – VIDEO

Emiluț, un băiețel de doar patru ani, dar care a devenit faimos pe internet cu limbajul lui „colorat”. Emiluț a reușit să strângă deja peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube, datorită felului lui de a fi!

Emiluţ a devenit viral pe internet, după ce milioane de oameni au ascultat mai multe clipuri în care apare şi care sunt pur şi simplu savuroase.

Cu toate că băiatul are vârsta de doar patru ani, in videoclipurile postate pe internet se poate vedea cum uneori vorbește ca și cum ar fi un om mare. Mai mult decât atât, vrea să pară matur în gândire și uneori chiar vorbește folosind cuvinte vulgare!

„De ce nu mergi la grădiniţa? Cu Emiluţ” este doar una dintre filmările care i-au adus faimă în lumea internauţilor –  pe YotuTube dar și pe rețelele de socializare!

În videoclip se poate vedea cum el vorbeşte precum un om mare, cu un pronunțat accent ardelenesc, dar şi extrem de „colorat”. Imaginile cu dolofanul Emiluț au fost văzute de peste 2 milioane de oameni!

Afla la finalul articolului cine este, de fapt, Emilut!

În înregistrare de mai jos, în timp ce se află într-o mașină cu un bărbat, Emiluţ este întrebat de ce nu mai merge la grădiniță! El a spus că lucrează împreună cu părinţii, ajutându-i la treburi, iar când e întrebat dacă este şi plătit, răspunde fără perdea că: „P*** bani!”.

Băiatul i-a răspuns că „Satana mai mere la grădiniţă”, dar el, nu.

„Du-te măi la grădiniță și învață!”, i-a spus bărbatul!

„Lasa-i, măi, cu grădinițele lor”, a replicat Emiluț.

– Da de ce, mă? Da’ câți ani ai, Emiluț?

– Fac în februar cinci ani.

– Faci în februar 5 ani? No, să crești mare!

– Mulțam. Ce să fac, n-am ce face.

– Musai să meri la lucru, i’da?

– Apoi da.

– Lucrezi la… Încă nici cinci ani nu ai și deja lucrezi?

– Apoi (neinteligibil) ……. Acolo am fost și am ajutat-o pe Florea și pe bunu’ Sandu, i-am ajutat la lemne, da du’te amu’ mă!

– Te plăteste cineva, Emilut?

– Da, imi da suc…

– Da’ bani.. p**a, a?

– Da, p**a, ieri mi-o dat bani.

– Cât?

– Mi-o dat un milion, și i-am zis: Mă Florea, amu’ te iert, de data asta, da’ altă dată dacă mai îmi dai atâta… (…) Ase, o luăm pe aici. P-aici!

– Am înțeles.

– Dă-i. Dă-i tare. Ăașe.

-‘Undye o mărs p**a ăla de tată-tău, mă?

– Cu tati, cu Nicu! (Neinteligibil) Dudi-i acasă.

Cine este, de fapt, Emiluț

Potrivit unor surse citate de CanCan.ro, Emiluţ este şi în realitate la fel ca în videoclipuri: un năzdrăvan care face multe trăsnăi, slobod la gură. În plus, el are grijă de cei doi fraţi mai mici atunci când părinţii săi sunt plecaţi la muncă.

Emiluț locuieşte în localitatea Cefa din judeţul Bihor, situat între municipiile Oradea şi Salonta, la distanţă de nouă kilometri de frontiera româno-maghiară, mai precizează sursa citată.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
29 + 28 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.