A absolvit cea mai bună facultate din lume, dar trăiește în pădure de 20 de ani. Care este motivul:

traieste singura in padure
Sursa foto: virale.ro

V-ați imaginat vreodată că ați putea locui singur, în pădure, departe de orice urmă de civilizație?! Astăzi vă prezentăm cazul unei femei care a  hotărât să schimbe asfaltul cu noroiul, sunetul străzii cu cel al păsărilor și casa din cărămidă cu una de paie!

Departe de civilizație, o absolventă de Oxford a hotărât să trăiască în pustietate. Potrivit virale.ro, aceasta nu a mai folosit energia electrică de mai bine de 13 ani, își produce singură mâncare și trăiește singură într-o pădure din munții Țării Galilor.

Este vorba despre Emma Orbach o femeie în vârstă de 58 de ani, care a hotărât să se mute singură la începutul anilor 2.000.

Cum arată o zi normală din viața domnișoarei Orbach?

Emma trăiește ca un hobbit. Are grijă de grădinița pe care a improvizat-o în apropierea casei. Apă își ia de la un râu din apropiere, care vine de sus, de pe munte.

Citește și: Un ginere şi-a dus soacra de 90 de ani LA GUNOI. Explicaţia bărbatului este halucinantă! 

Apoi merge prin pădure pentru a căuta diverse fructe și lemne de foc. De asemenea, are grijă și de cele trei capre, șapte găini și doi cai. De foarte puține ori merge la un magazin dintr-un sat apropiat pentru a-și cumpăra ciocolată și orez. „Așa îmi doresc să trăiesc”.

„Tărâmul Spiritului”

‘E tot ce mi-am dorit și mă simt foarte fericită în locul acesta și casa mea”, a spus Emma Orbach pentru Daily Mail. Casa și-a denumit-o „Tir Ysbrydol”, care din galeză s-ar traduce „Tărâmul Spiritului”.

Citește și: O destinație uimitoare dintre munți. Locul din Transilvania unde soarele răsare de două ori 

Cei care doresc să o viziteze pe doamna Orbach trebuie să respecte niște reguli foarte stricte: să lase toate gadgeturile acasă, nu au voie cu laptopuri sau telefoane. Chiar și copiii ei, care au 20, respectiv 30 de ani și trăiesc în Londra, au fost nevoiți să respecte această regulă. Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + = 9

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.