Un ginere şi-a dus soacra de 90 de ani LA GUNOI. Explicaţia bărbatului este halucinantă!

batranica scoasa la gunoi
Sursa foto: realitatea.net

În orice familie apar deseori conflicte, soacra nu se întelege cu nora, ginerele cu soacra, și tot așa. Însă, dacă cei mai multe dintre noi știm cum să gestionăm aceste neintelegeri și să tolerăm jurul nostru și persoane care nu ne sunt agreabile, sunt persoane care recurg la gesturi extreme atunci când sunt enervați de cei din familie.

Este și cazul unui bărbat care a decis să își arunce pur și simplu soacra la gunoi, spre uimirea familiei și a vecinilor. Cum s-a întâmplat toată povestea și ce s-a întâmplat mai apoi cu bătrânica aflați în cele ce urmează

Lăsată de ginere la gunoi

Bărbatul, care locuiește în orașul Noyabrsk din Rusia și-a aruncat soacra la gunoi după ce s-a săturat de caracterul combativ al bătrânei de 90 de ani.

Potrivit vecinilor, bărbatul ar fi scos-o pe bătrână lângă tomberoanele cu gunoi și ar fi lăsat-o acolo. Scenele halucinante s-au petrecut sub ochii mirați ai martoriilor, care au povestit că bătrâna a încercat să se întoarcă acasă, dar nu a putut pentru că se deplasează greu din cauza vârstei și a problemelor medicale.

Citește și: De ce nu se strică niciodată apa sfințită. Ce se întâmplă, de fapt 

Șocați de cele întmplate, vecinii nu au stat pe ganduri și au alertat poliția și asistența socială, care însă nu au putut lua măsuri deoarece s-a considerat că viața bătrânei de 90 de ani nu a fost pusă în pericol.

Bătrâna, care este și veteran de război, susține că nu s-a certat cu ginerele și nu știe de ce acesta ar fi recurs la un asemenea gest. 

Ce explicație a avut bărbatul

După acest episod, bărbatul a venit și cu o scuză. El a explicat că și-a lăsat „un pic soacra afară pentru a o educa” deoarece s-a săturat de certurile bătrânei cu fiica sa. Ulterior bărbatul și-a readus soacra acasă.

Vecinii susțin că bătrâna vrea la azil, dar ginerele și fiica o țin acasă, deoarece primește o pensie bună.

Citește și: Dr. Leon Dănăilă dezvăluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Sfaturile pe care ar trebui să le urmăm fiecare!

Rămâne de văzut, însă, dacă bărbatul va mai recurge la gesturi extreme când va mai avea neînțelegeri cu bătrânica, ori o va lăsa să aibă o bătrânețe liniștită.!

Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 1 = 9

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.