3 lucruri ciudate dar atrăgătoare la femei. Bărbații sunt cuceriți instant

atractie barbat femei
Sursa foto: pixabay.com

Chimia dintre un bărbat și o femeie depinde de multe lucruri. Poate fi mirosul pielii, o privire sau o ținută provocatoare. Atracția poate apărea pe modul “dragoste la prima vedere” sau flacăra iubirii se poate aprinde la mult timp după ce ai întâlnit persoana după care ți s-au aprins călcâiele. Cu toate acestea, există o serie de  lucruri pe care unii le percep a fi ciudate dar care, din perspectiva bărbaților, pot aduce femeii o alură extrem de atrăgătoare.

Citește și: Otrava pe care o bei în fiecare zi. Crezi că nu îți face niciun rău însă îți distruge oasele 

Dacă și voi v-ați întrebat care sunt acestea, vă invităm să le descoperiți în cele ce urmează:

  1. Ochelarii de vedere

Dacă odinioară purtarea ochelarilor de vedere era o rușine, în zilele noastre unii bărbați consideră că o femeie poate fi mult mai atractivă dacă poartă pe ochi acest accesoriu necesar unei vederi perfecte. Și nu puțini sunt acei bărbați care chiar au fantezii cu… ochelariste. Așa că, nu este de mirarea că unele reprezentante ale sexului frumos chiar au ales să poarte ochelari ce îi imită pe cei de vedere, doar că nu au lentile cu dioptrii.

Citeșite și: Care e vârsta ideală pentru a face copii. Femeile vor fi surprinse 

2. Cicatricile

Cu toate că pentru unii poate suna de ciudat, există bărbați care consideră că anumite cicatrici nu reprezintă un “defect” de ordin estetic. Din contră, unuii reprezentanți ai sexului puternic chiar cred că cicatricile sunt un semn de naturalețe extrem de atractiv.

Citește și: Cum poți seduce un bărbat. Șase trucuri de seductie esențiale 

3. Machiajul

Nu puțini sunt bărbații care susțin sus și tare că preferă femeile naturale, care nu recurg la trucuri de make-up pentru a părea mai atrăgătoare. Însă experții îi contrazic, și susțin că marea lor majoritate apreciază mai mult femeile care se aranjează și care pun preț pe aspectul lor fizic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


5 + = 6

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.