Istvan și-a lăsat vecinii muți de uimire cu grădina amenajată în fața blocului! Dar să vedeți ce și-a făcut pe balcon. E fabulos! – FOTO

Istvan gradina din fata blocului Satu Mare

Un spațiu dintre blocuri neîngrijit, plin de buruieni și de mizerii, a fost transformat într-un adevărat paradis de către un sătmărean îndrăgostit de natură.

Istvan Rozek locuiește la etajul 4 al unui bloc din municipiul Satu Mare și, după cum se vede din fotografii, este pasionat nu doar de grădinărit ci și de peisajistică.

A început să facă amenajări peisajistice în miniatură pe balcon, iar apoi a trecut la spațiul din fața blocului care era plin de bălării.

Amenajarea din balcon

Când a terminat de amenajat, toți vecinii din bloc dar și cei din cartier au rămas muți de uimire. Nu doar că spațiul arată acum mult mai bine, ci este chiar fabulos!

Pe cei nici 100 de metri pătrați, Istvan a plantat zeci de soiuri de plante și flori de toate felurile și culorile, iar în centrul acestora a amenajat un colț de rai din butuci, pietre ornamentale, pietre de râu și conuri de brad. Plus flori în ghivece aranjate frumos pe suporturi.

Citește și:  Cum a transformat o româncă spaţiul din jurul blocului, plin de gunoaie și buruieni, într-o grădină ca un colț de rai – FOTO

O sătmăreancă ne-a trimis fotografiile cu colțul de rai pentru ca românii să vadă și să urmeze exemplul.

gradina in Satu Mare

”Îți este mai mare dragul să te uiți de pe balcon la acest loc minunat. De câte ori ies din bloc mă opresc și îl admir. Istvan are mult talent și îi mulțumim pentru asta și pentru că dă un exemplu tuturor”, ne-a spus sătmăreanca.

gradina in Satu Mare

Citește și: Planta cea mai rezistentă. Înflorește fabulos acolo unde nici buruienile nu cresc

”Dacă trebuia să facă Primăria așa ceva, sigur nu făcea la fel de frumos”, a declarat un alt vecin.

Istvan nu doar a creat amenajarea peisagistică, dar o și întreține, ceea ce se știe că necesită timp, dar și bani.

gradina in Satu Mare
gradina in Satu Mare

Îl felicităm și te invităm să distribui acest articol dacă îți place ce a făcut Istvan pentru comunitatea în care locuiește!

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
7 + 26 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.