Unește-ți palmele și fii atent la acest mic detaliu! Îți poate salva viața!

uneste-ti-palmele

Corpul nostru este plin de semne care ne transmit anumite aspecte legate de sănătatea noastră, de starea noastră psihologică ori de construcția genetică.

De-a lungul secolelor, oamenii au fost curioși să afle ce simbolizează liniile din palmă, cum le afectează anumite trăsături existența și mai ales ce spun acestea despre ei, notează Femina.ro.

Poți afla o serie de lucruri interesante prin simpla unire a palmelor și observarea liniilor care se întâlnesc, asemenea imaginii articolului.

1. Dacă liniile sunt la același nivel, îți dorești să fii mai rațional în anumite situații, însă sensibilitatea accentuată își pune amprenta asupra ta. Persoanele a căror linii se întâlnesc la același nivel sunt predispuse la a suferi de depresie și se confruntă adesea cu stări de anxietate. De asemenea, trebuie să aibă ceva mai multă grijă de inima lor.

2. Dacă linia mâinii stângi este mai sus, cel mai probabil te bazezi doar pe tine și pe nimeni altcineva în viață. Nu mai crezi de mult în iubirea adevărată. Ești genul pragmatic.

3. Dacă linia mâinii stângi cade mai jos la unirea palmelor, ești o persoană care știe să îmbine utilul cu plăcutul. Ești foarte atent la ce mănânci și pui mare preț pe stilul de viață sănătos înaintea oricărui viciu.

Sursa: Femina.ro

Îți mai recomandăm să citești: 

 

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.