Uimit de performanțele amoroase ale fiului său, bărbatul a montat mai multe camere în dormitorul acestuia. Însă ce a urmat este de-a dreptul șocant

Sursa foto: Pixabay.com

Auzea mereu zgomote ciudate din camera fiului său, așa că extrem de curios să vadă ce se întâmplă în timpul partidelor sale amoroase.

Bărbatul a instalat mai multe camere video în camera acestuia, în aşa fel încât să urmărească imaginile în direct, pe televizor.

Ce a urmat însă este de-a dreptul șocant.

Fiica lui, în vârstă de 12 ani, a apăsat pe canalul greşit la TV, astfel că a văzut, tot în direct, cum fratele sau întreţine relaţii intime cu iubita lui.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și: „M-am casatorit cu Gelu, dar il iubeam in secret pe Marin. Nu m-am putut abtine si am devenit amanti. Am ramas gravida cu el si ca sa nu afle sotul meu, i-am spus sa nu ma mai caute. La cateva zile s-a sinucis…” Urmarea acestei povesti este mai tragică decât pare:

Citește și: DAN: „M-am însurat cu Sorina repede, iar după nuntă visam la o noapte de dragoste ca-n filme. Tot visul meu s-a spulberat în câteva secunde când am ajuns cu ea în cameră. Proaspăta mea soție nu era o nevastă pe bune, ci…” Acesta era doar începutul, de necrezut ce s-a întâmplat după două luni de la căsătorie

Citește și: „Mă numesc Maria, am 53 de ani, sunt căsătorită de 32 de ani, dar soțul meu și-a găsit o amantă mai tânără chiar decât fiicele noastre”

S-a speriat şi i-a povestit iubitei fratelui său totul, iar apoi au găsit camerele video deasupra patului.

Mama celor doi fraţi a anunţat poliţia şi oamenii legii au aflat că pe lângă instalarea camerelor video din camera fiului său, bărbatul îşi abuzase sexual fiica de 12 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


9 + = 17

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.