De zeci de ani îşi ţine fiul mort în casă. Motivul pentru care nu şi-a îngropat copilul

Tsiuri Kvaratskhelia, o femeie din satul Bashi, Georgia, a şocat o lume întreagă.
Aceasta îşi ţine fiul mort într-un sicriu în casă. Totul a început acum mai bine de 18 ani, iar motivul pentru care femeia refuză să își ingroape fiul te va cutremura! Vezi video la finalul articolului.

Potrivit presei din Georgia, băiatul bătrânei a murit la vârstă de 22 de ani, dar familia a decis să nu-l îngroape, pentru ca fiii lui să îl cunoască, scrie Antena 3.ro.

La început, ea a folosit balsam pentru întreţinerea trupului neînsufleţit, dar de câţiva ani face asta cu cearceafuri îmbibate cu alcool.

Citește și: Obligatoriu pentru toți cei care stau la casă. Închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă de la 30.000 lei la 50.000 lei 

Femeia a schimbat balsamul cu alcoolul după ce cineva i-ar fi spus într-o noapte, în vis să înlocuiască substanţele folosite până atunci cu votcă. Aşadar, a doua zi, femeia din satul georgian Bashi, a pus visul ei în aplicare. De atunci şi până acum, ea stropeşte corpul neînsufleţit cu votcă, altfel, spune ea, acesta se înnegreşte rapid.

Mai mult, ea îi schimbă hainele în fiecare an, când fiul ei şi-ar fi serbat aniversarea.

Citește și: Visezi să trăieși ca pe vremea bunicilor? Acum îți poți cumpăra o casă tradițională nou-nouță la doar 10.000 de euro – FOTO 

Întrebată de ce au ales să păstreze trupul lui Joni într-o încăpere din gospodărie, Tsiuri Kvaratskhelia a spus reproterilor de la Georgia News că a fost ideea soţului ei, pentru ca nepotul lor, care avea atunci doar doi ani, să îi poată privi faţa tatălui său decedat.

Cei doi bătrâni susţin că nepotul lor a fost mulţumit de decizia luată cu 18 de ani în urmă.

Ce părere ai despre gestul femeii? Crezi că ceea ce face este o urmare a faptului că nu se poate împăca cu ideea că fiul ei a murit, suferă de o afecțiune psihică sau, din contră, ți se pare normal ce face? Scrie-ne părerea ta la „Comentarii”.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 9 = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.