Cine mai iubește țara asta? Tânăr din străinătate: În România parcă regresez în Evul Mediu! Ce să-ți placă în epoca aia de țară?

Foto: Ilustratie PIXABAY

Prăpastie tot mai adâncă între români: „Mentalitate zero, imbrăcăminte proastă, îngrijire zero, ură, invidie, respect zero. Când mă reintorc în vacanță în Romania parcă regresez în Evul Mediu! Ce să-ți placa in epoca aia de tara?”

Se pare că prăpastia dintre românii din țară și cei din străinătate se adâncește din ce în ce mai mult. Dovadă în acest sens stau comentariile care apar tot mai des pe rețelele de socializare, prin care nu puțini sunt cei care își transmit nemulțumirile pe care le au față de România.

De această dată Adrian, un român strabilit în străinătate, susține că românii sunt  „idioți și ipocriți”. Mai mult decât atât, el le transmite celor care plâng după România să stea “dracului” în ea. El dă ca exemplu românii din Franța, Italia, Anglia sau Spania, care sunt în aceste țări “foarte bine și fericiți.

Pe de altă parte, tânărul susține că atunci când se întoarce în țară simte că regrezează în Evul Mediu și chiar dă câteva exemple prin care subliniază de ce nu îi place România: „mentalitate zero, imbrăcăminte proastă, îngrijire zero, ură, invidie, respect zero”.

Iată mai jos mesajul postat pe o rețea de socializare de un tânăr român stabilit în Anglia:

„Ce prostie la acesti romani frate ! Cat de idioti si ipocriti! Stai dracului in Romania ta saraca daca tot plangi dupa ea ! Noi suntem foarte bine si fericiti in France, Italia, Anglia, Spania etc…cand ma reintorc in vacanta in Romania parca regresez in evul mediu : mentalitate zero, ilbracaminte proasta, ingrijire zero, ura, invidie, respect zero, ce sa-ti placa in epoca aia de tara ?”, a scris Adrian într-un comentariu pe Facebook.

Tânărul face referire la românii care au plecat în străinătate dar care nu au reușit să se acomodeze în altă țară.

Tu ce părere ai despe comentariul acestui român? Ce mesaj ai pentru el?

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
25 + 12 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.