Şi-a deconectat soţia de la aparate. Era în comă de prea mult timp. A deschis ochii şi i-a spus asta

Sursa: realitatea.net.

O lecție de viață tulburătoare! Lyndee Pellettiere-Swapp a fost găsită în casă, pe jos, de fiul său, Steven. Intrase în comă… Băiatul a chemat imediat Ambulanţa. După 12 zile, medicii i-au spus familiei că femeia nu mai avea nicio şansă. Pierduse lupta… După ce au anunţat familia, aceştia le-au recomandat să o decupleze de la aparatele care o menţineau în viaţă, scrie Realitatea.net. 

În tot acest timp, soţul său nu a părăsit-o nicio clipă… Nici măcar nu mânca, o veghea zi şi noapte şi îi şoptea: „Trebuie să lupţi! Vreau să lupţi pentru viaţa ta! Trebuie! Trebuie!”

Când medicii i-au spus că Lyndee nu mai are nicio şansă de a-şi reveni, bărbatul a izbucnit în lacrimi… Ea era totul pentru el!

După câteva ore, familia a decis că nu aveau de ales: Lyndee urma să fie deconectată de la aparate chiar de soţul ei… Ba mai mult, dorind să-i respecte dorinţa, aveau să-i doneze şi organele.

În scurt timp, familia a venit să-şi ia rămas bun de la Lyndee. După ce a fost deconectată de la aparate, însă, ceva uluitor s-a petrecut! Femeia le-a şoptit, sleită de puteri: „Sunt o luptătoare!”

Trăia şi nu era pregătită să părăsească această lume… Când şi-a revenit, le-a povestit medicilor că a fost conştientă în toate cele 12 zile de comă. Şi-a auzit nepoţii citindu-i, a simţit cum era mângâiată de soţul ei pe obraz, ba chiar ţinea minte discuţiile înfiorătoare pe care le-au avut medicii cu familia în legătură cu deconectarea sa de la aparate.

„Dacă nu eşti conştient, nu înseamnă că nu auzi ce se petrece în jurul tău. Îi încurajez pe toţi cei care trec prin ce a trecut familia mea să vorbescă încontinuu cu cei aflaţi în comă. Minuni se întâmplă tot timpul. Iar eu sunt una din ele!”, a spus Lyndee. SURSA

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


2 + = 3

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.