Scandalul Cristea – Drăgușanu. Cine va rămâne la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”?

Cu toate că, inițial, Gabriela Cristea a anunţat că va reveni pe sticlă din prima lună a lui 2018, acest lucru nu s-a întâmplat. În plus, Bianca Drăguşanu a dat semne că vrea să rămână definitiv la cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”, iar asta a dus la un război mut între acestea! 

Surse citate de presa tabloidă au dezvăluit că fosta prezentatoare TV Gabriela Cristea pune presiune pe şefii de la Kanal D, și este dispusă să facă orice să se întoarcă în televiziune. Mai mult decât atât, potrivit sursei citate, aceasta i-ar vizita pe șefii de la Kanal D chiar și de trei ori pe săptămână. Totul pentru a pune mâna din nou pe show-ul matrimonial televizat.

Se pare că Gabriala s-a supărat destul de rău după ce Bianca Drăgușanu s-a instalat confortabil în folotiul de prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”, fotoliu pe care, se pare, nu mai vrea să îl părăsească!

Iar tensiunile dintre cele două sunt atât de puternice întât atunci când se intâlnesc nici măcar nu se salută!

Rămâne de văzut dacă Gabriela Cristea va reusi să se intoarcă pe sticlă, mai ales că cifrele audiențelor arată că rivala ei se descurcă foarte bine pe postul de prezentatoare!

Tu cine crezi că are dreptate? Crezi că Bianca Drăgușanu ar trebui să se retragă, și să îi cedeze locul Gabrielei, sau ar trebui să își urmeze interesul și să meargă mai departe cu emisiunea? Scrie-ne părerea ta la rubrica „Comentarii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + 8 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.