Prinţesa Diana, despre mariajul şi viaţa sexuală cu Prinţul Charles, înregistrări în premieră: „Ziua nunţii a fost cea mai urâtă din viaţa mea“

nunta Lady Di si printul Charles
Sursa foto: Joe Haupt/ flickr.com

Prinţesa Diana descrie ziua în care s-a căsătorit drept „cea mai urâtă din viaţa ei“ şi vorbeşte deschis despre viaţa sexuală cu prinţul Charles, într-o controversată serie de filmări ce urmează a fi făcute publice pentru prima dată în preajma zilei de 31 august, atunci când se împlinesc două decenii de la tragicul accident auto în care şi-a pierdut viaţa, potrivit Adevărul.ro.

Filmările vor fi difuzate în premieră în cadrul unui documentar realizat de Channel 4. Acestea au fost realizate între anii 1992 şi 1993 şi o prezintă pe prinţesă care discută deschis cu amicul şi antrenorul ei de voce, Peter Settelen, în timpul unor lecţii ce aveau ca scop îmbunătăţirea discursului public.

Prințesa Diana a filmat 16 materiale video, în total 5 ore, care conțineau destăinuiri din viața sa privată și care erau ținute sub cheie, în biroul ei personal.

După moartea Prințesei, actorul a dus o lungă bătălie juridică pentru a pune mâna pe aceste casete. A câștigat procesul cu Casa Regală în septembrie 2003 însă, ulterior, a încheiat o înțelegere secretă cu postul american NBC pentru a difuza aceste imagini. Lucru ce s-a și întâmplat, în anul 2004.

Acum, la 13 ani distanță, Settelen a făcut o altă înțelegere, de data aceasta cu cei de la Channel 4, pentru ca aceste imagini să fie difuzate pentru prima dată pe teritoriul Marii Britanii. Programul despre Prințesa Diana va debuta duminică, 6 august, de la ora 20:00
Prinţesa Diana mărturiseşte că l-a întâlnit pe prinţul Charles de 13 ori înainte de căsătorie, potrivit The Telegraph, citat de Click.ro.

„Timp de o săptămână mă suna zilnic şi apoi nu-mi mai vorbea trei săptămâni. Foarte ciudat. Emoţia pe care o simţeam când ştiam că trebuie să sune era atât de mare şi de intensă“, declară Lady Di.

Discutând despre viaţa sexuală cu prinţul Charles, Diana este citată spunând că „niciodată nu a existat vreo cerere în acest sens din partea lui“. Ea punea acest aspect pe seama aventurii pe care prinţul Charles o avea cu Camilla Parker Bowles, care i-a devenit ulterior soţie.

Într-unul din materialele video, Prințesa Diana îi mărturisea lui Peter Settelen că viața sa sexuală s-a deteriorat după ce l-a născut pe Prințul Harry.

„Cred că făceam dragoste o dată la 3 săptămâni. Mă gândeam întotdeauna că era un șablon. Știu că înainte să ne căsătorim, Charles obișnuia să se vadă cu această femeie (Camilla) o dată la trei săptămâni. Dacă viața mea ar fi fost un scenariu scris de mine, l-aș fi aruncat pe bărbatul meu direct în brațele acelei femei și nu l-aș mai fi dorit înapoi”, răbufnise Diana, potrivit Click.ro.

Aceasta a mai afirmat că nunta a fost „cea mai urâtă zi din viaţa mea“ şi a vorbit despre lupta continuă de a se ridica la nivelul imaginii sale publice de „prinţesă din poveşti“.

„Dacă aş putea să-mi scriu singură scenariul vieţii, aş fi vrut ca soţul meu să fugă cu acea femeie şi să nu se mai întoarcă niciodată“, a recunoscut Diana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 9 = 14

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.