Nunta la care nu a venit nimeni. Din 300 de oaspeți invitați, nici măcar unul nu și-a făcut apariția. Reacția miresei este emoționantă

Cuplul care si-a orgnaizat nunta a invitat peste 300 de persoane la evenimentul lor, insa nici macar unul nu a venit. Motivul? Unul destul de serios.

Imaginea cu sala goala este a fost postata pe o retea de socializare, potrivit soulpost.ru.

Chiar si asa, cei doi tineri au decis sa se casatoreasca, chiar daca nimeni nu a mai ajuns la nunta lor. Aceasta este dovada clara ca iubirea chiar exista.

Ce a spus mireasa când a văzut că sala este goală

Articolul continuă mai jos

”Nu sunt oaspeti, nu-i nimic. Nu are cine sa ma sustina, nu-i nimic. Nu sunt focuri de artificii, nu-i nimic. Eu am nevoie doar de tiner si nu conteaza, puteai sa vii ud din cap pana in picioare. Orice s-ar intampla, eu ma casatoresc cu tine”, i-a spus mireasa alesului inimii ei, dupa care tinerii si-au urat iubire vesnica.

De ce nu a fost prezent niciun invitat 

Articolul continuă mai jos 

Dar care este motivul pentru care niciun invitat nu s-a prezentat la cel mai important eveniment din viața tinerilor?! Ei bine, din nefericire, in acele zile, in acea zonă din China a avut loc un uragan extrem de mare. Din această cauză, pentru a nu-și risca viața, multi oameni au decis sa nu-si paraseasca locuintele. Și la fel au facut si invitatii la respectiva nunta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


2 + = 9

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.