Acesta este cel mai sănătos fruct din lume. Conţine substanţe miraculoase

lamai

Poate fi folosit ca medicament, dezinfectant şi preparat cosmetic, puteţi să îl mâncaţi, să beţi sucul stors din el şi să extrageţi „ulei esenţial” din coaja lui…În plus, cercetătorii de la Universitatea din Baltimore au descoperit că este cel mai sănătos din lume!

Potrivit studiilor oamenilor de ştiinţă, lămâia este fructul miraculos, care conţine substanţe mai puternice decât chimioterapia. Cercetătorii au arătat, într-un studiu publicat în 2011, că sucul de lămâie este folosit în prevenirea cancerului.

Unul din cei mai mari producători de medicamente din lume a relevat, după testele de laborator efectuate timp de 20 de ani, începând din 1970, faptul că extractul de lămâie distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de sân, de prostată, pulmonar şi pancreas, potrivit EVZ.ro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Beneficiile lămâilor. Ce se întâmplă dacă pui o lămâie lângă pat

Citește și: S-a dat cu lămâie la subraț și a fost uimită de ce i s-a întâmplat! – VIDEO

Citește și: Ce se întâmplă dacă îți masezi tenul cu o felie de lămâie pe care ai pus sare. Rezultatul te va surprinde – VIDEO

„Gustul este plăcut şi nu produce efectele oribile ale chimioterapiei”, au subliniat oamenii de ştiinţă.

Potrivit studiului, compuşii chimici ai lămâii sunt cu mult mai eficienţi în tratarea cancerului decât unele medicamente utilizate în mod normal chimioterapie, pentru încetinirea creşterii celulelor canceroase.

lamaie beneficii
Sursa foto: Pixabay.com

Cercetătorii subliniază că uimitor este faptul că acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge numai celulele maligne canceroase şi nu afectează celulele sănătoase.

În plus, lămâile sunt eficiente împotriva paraziților interni şi a viermilor, reglează tensiunea arterială, combat stresul şi tulburările nervoase.

Tot specialiştii sunt cei care ne sfătuiesc să nu omitem faptul că lămâile sunt sursa perfectă de vitamina C: o felie are 2 calorii, 0 grasimi si 0 fibre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.