Ce se întâmplă în spatele acestor tineri proaspăt căsătoriți. FOTO virală pe Facebook

miri foto amuzanta
Foto: Rebecca Sprau Fotography

Atunci când te căsătorești vrei ca totul să iasă perfect. Îți dorești cea mai bună locație,  cea mai bună mâncare și cea mai bună muzică. De asemenea, îți dorești să îți rămână amintire cele mai frumoase fotografii, așa că nu faci economii când vine vorba despre angajarea unui fotograf.

Însă de multe ori decorul sau ceea ce se întâmplă pe fundal nu poate fi decis sau controlat de fotograf, așa că ceea ce rezultă pot fi imagini care ajung să facă deliciul internauților.

Citește și: Tunelul iubirii din România, comoara ascunsă a Europei. Locul căutat pentru cele mai romantice fotografii – VIDEO

Este și cazul a doi tineri însurăței din Canada, Brad şi Janessa McKillens, care au fost protagoniștii unei scene extreme de amuzante în timpul ședinței foto de la nunta lor. Iar imaginile surprinse de fotograful lor sunt atât de amuzante, încât au făcut deliciul a sute de mii de utilizatori Facebook.

Citește și: 4 moduri simple de a atrage bani în viața ta. Învață cum să fii bogat

Cei doi tineri au ales să organizeze marele eveniment la o fermă. Într-una dintre fotografii, Brad și Janessa sunt extreme de fericiți, așa cum le stă bine unor îndrăgostiți, însă pe fundal fotograful a prins un cadru neașteptat: două bovine se împerechează.

Fotografia a devenit în scurt timp virală pe rețelele de socializare, fiind publicată chiar şi pe pagina de Facebook a vedetei TV Ellen DeGeneres.

Distribuie și tu această imagine!

poze amuzante miri
Foto: Rebecca Sprau Fotography

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 8 = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.