Ce se întâmplă dacă pui sare în scurgerea de la chiuvetă  

sare scurgerea de la chiuveta
Sursa foto: bzi.ro

Exista o sumedenie de trucuri care ne pot face viata mai usoara. Fie că este vorba despre baie sau bucătărie, metoda pe care o prezentăm mai jos o soluție simplă și ușoară, la costuri extrem de reduse! 

A luat o cană plină cu sare și a turnat-o în chiuvetă. Motivul este de-a dreptul uluitor și fără îndoială o să puneți în practică când veți afla pentru ce este util acest lucru.

Trucul din exemplul de mai jos poate fi extrem de eficient atunci cand gospodinele se confruntă cu o problemă destul de întâlnită: infundarea chiuvetei!

Scapi de problema țevilor înfundate, dar și de o factură groasă de la instalator

Nu de putine ori ai patit, nu-i asa, sa ti se „strecoare” mici bucati de resturi alimentare prin sifonul de la chiuveta din bucatarie. Colac peste pupaza, chiveta ti s-a infundat cand ti-a fost lumea mai draga! Ei bine, daca torni in scurgere apa fierbinte amestecata cu sare vei scapa rapid de problema tevilor infundate, dar si de o factura groasa de la instalator.

Truc eficient și în lupta cu mirosurile neplăcute

Metoda este foarte eficienta deoarece combinatia poate face minuni la desfundarea tevilor si, in plus, ajuta si la topirea grasimii acumulata in ele. Mai mult decat atat. Daca te deranjeaza mirosurile neplacute care ies din scurgerea de la bucatarie, avem o veste buna si in aceasta situatie: ele vor disparea si nu vei mai avea niciun disconfort olfactiv.

Ce să faci dacă problema nu s-a rezolvat

Pe de alta parte, daca chiuveta ta este plina de resturi alimentare, iar aceasta tehnica nu a avut efectul scontat, mai poti incerca o varianta: toarna pe teava de scurgere sare, bicarbonat si otet, iar apoi adauga apa clocotita. Pentru ca chiuveta sa se desfunde imediat, cel mai important este sa respectati ordinea in care sunt turnate aceste ingrediente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


8 + 7 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.