Celebrul ritual al Babei Vanga pentru noroc la bani ! Toți cei care l-au încercat spun că s-au îmbogățit!

Baba Vanga

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare și vindecătoare ale cărei profeții s-au împlinit, are un ritual aparte pentru atragerea norocului și a banilor.

Baba Vanga are un renume internațional, astfel că, zicerile ei au devenit literă de lege pentru multe popoare.

Ritualul pentru a avea noroc la bani este simplu, dar eficient, spun cei care deja l-au încercat.

Aveți nevoie de: un ou de găină, trei monede, un castron în formă de triunghi și trei lumânări de la Biserică. Puneți monedele în colțurile castronului, așezați lumânările, iar în centru – oul, scrie A1.ro.

Articolul continuă după recomandări:

Citește și: Baba Vanga: dacă vezi acest copac, rupe 3 crenguțe și ține-le în casă. Vei face bani tot anul…

Citește și: Ce sa NU faci niciodată dacă vrei să ai bani! 10 sfaturi de preț de la Baba Vanga

Citește și: Profeția finală a Babei Vanga care dă fiori. Se va întâmpla din 2018

Apoi rostiți de 33 de ori: ”Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani. Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, sclavul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi L-a dat. Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”

Apoi luați oul, fierbeți-l tare și, înainte să îl consumați, rupeți-l în două, în dreptul frunții, spunând:

”Rup acest ou în două și aduc norocul la mine!”

Ritualul Babei Vanga este renumit tocmai pentru că toți cei care l-au încercat spun că a funcționat!

Ce sa NU faci niciodată dacă vrei să ai bani!

1. Nu manca sau bea apa dintr-o farfurie stricata sau crapata daca nu vrei sa fii lipsit de succes, bunastare si prosperitate – Vesela sparta e ghinion si viata se poate fisura. Prin urmare, este mai bine sa arunci blidul, daca a aparut chiar o mica crapatura sau i-a sarit o margine.

2. Daca vrei ca niciun rau si nicio persoana rea sa iti poata trece pragul casei tale, iar norocul sa devina un oaspete frecvent – atarna deasupra usii de la intrare doua crengute de soc incrucisate.

3. Daca doresti prosperitate si noroc in tot ceea ce faci, dimineata, cand iesi din pat, pune jos piciorul drept in primul rand, si apoi stangul. Si nu cauta niciodata al doilea papuc, in timp ce primul este deja incaltat. Mai intai gaseste-i pe ambii, apoi incalta-te!

4. Daca vrei sa vina norocul in casa ta, pastreaza mereu o moneda Talisman a altui stat, dar numai de argint. Daca vrei sa incepi o noua fila in viata ta, asteapta luna noua si rearanjeaza mobilierul din casa. Norocul nu va astepta mult.

5. Nu lasa niciodata pe masa bucati de paine nemancata, daca vrei sa iti pastrezi fericirea. O bucata de paine, chiar si uscata, nu se va arunca, in caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate. Mai bine hraneste cu ele pasarile, animalele. Citește cele zece reguli pentru a avea bani AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


6 + = 14

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.