Care este legătura dintre creier și boală. Vei rămâne uimit!

creier - boala

Doctorul german Ryke HAMER a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti, doar stand de vorba cu ei. Nu facea nimic magic, decat ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala.

Adica, fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. El a numit acest soc, dupa numele fiului sau: Dyrk Hamer Syndome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer era in anii ’70 Cercetator si Sef al Clincii de Oncologie din Munchen unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalti doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai putin eficiente.

Insa cursul vietii doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal. Mai mult decat atat, la cateva luni de la eveniment a murit sotia lui.

Aceste socuri l-au ranit la nivel un profund, insa, ca si cum n-ar fi fost destul, peste cateva luni s-a imbolnavit de CANCER la TESTICULE.

Citește și: Prof. dr. Monica Pop: ”Orice om are celule canceroase în sange. Dar se îmbolnavesc doar cei care fac aceste greșeli care scad imunitatea”

Prof. dr. Monica Pop: ”Orice om are celule canceroase în sange. Dar se îmbolnavesc doar cei care fac aceste greșeli care scad imunitatea”

Ajunsese un doctor care trata pancientii de cancer, iar in paralel trebuia sa se trateze pe el insusi de cancer.

Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit sa le urmeze si el, insa nu mai avea incredere in ele.

Desi pare descurajator, acest context urma sa-l ajute pe Dr. Hamer sa revolutioneze lumea medicala.

Povestind zilnic cu pacientii pe care ii trata de cancer, a constatat ca fiecare dintre ei a suferit un soc emotional puternic, cu mai putin de un an sau maximum doi in urma.

Citește și: Dr. Leon Dănăilă dezvăluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Sfaturile pe care ar trebui să le urmăm fiecare!

A realizat ca acelasi tip de soc puternic, pe care-l descriau multi pacienti, l-a avut si sotia lui, in momentul in care a murit copilul, si dr. Hamer insusi, cand a ramas fara familie.

In urma acestor constatari, a intuit o posibila legatura intre socurile emotionalesi cancer.. Pentru a verfica aceasta ipoteza, i-a rugat pe pacientii sa-si sa faca o tomografie, pe care dr. Hamer a studiat-o in amanunt, in incercarea de a gasi ceva revelator. Si a gasit!

Mai exact, a sesizat aparitia unor vibratii mai anormale, vizibile pe tomografie, sub forma de cercuri concentrice, in diferite zone ale creierului.

Mai interesant era ca oamenii cu acelasi tip de cancer, aveau vibratii mai intense, in EXACT aceleasi zone ale creierului. Cu alte cuvinte, fiecare tip de cancer avea o zona corespondenta in creier, care nu mai functiona corect.

Cu aceasta descoperire a pus bazele a ceea ce se numeste NOUA MEDICINA (pentru care va fi desconsiderat de ceilalti doctori, dupa care i se va retrage dreptul de a mai profesa, pentru ca strica afacerile marilor companii farmaceutice).

Dr. Hamer si-a dedicat urmatorii ani exclusiv studiului in acest sens, reusind sa faca cunoscut in intreaga lume, conceptul de NOUA MEDICINA, prin care vindecase, dupa primii ani, in jur de 6000 de pacienti cu o rata de succes de 97%.

Un principiu esential in NOUA MEDCINA este ca toate bolile se desfasoara in 2 FAZE, Faza de imbonavire (de conflict) si Faza de vindecare (post conflict) . Conform dr. Hamer, fiecare boala are:

  • a. Faza de Conflict Activ (de Imbolnavire), in care se instaleaza o stare de tensiune si neliniste, lipsa poftei de mancare insotita de pierderi in greutate si lipsa somnului (insomnii) .
  • Mainile si picioare devin mereu RECI, pielea devine sensibila sau iritata, iar starea generala e una de tensiune continua – semne care indica faptul ca tumoarea/boala este in plina devoltare si contiuna sa creasca. Insa, odata ce omul constentizeaza si rezolva conflicutul emotional, corpul intra in:
  • b. Faza Conflict Rezolvat (de Autovindecare) In aceasta faza, corpul se VINDECA.

Pentru mai multe, vizitati site-ul oficial al Noii Medicine: newmedicine.ca. (sursa: autoeducare.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


6 + = 12

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.