Dacă și tu te-ai intrebat ce desert ai putea să prepari pentru familia ta, dar care să nu îți solicite prea mult timp sau efort trebuie să știi că avem pentru tine o rețetă extrem de interesantă de tort cu brânză și gem de piersici care se face în mai puțin de o oră!
Iar cel mai mare avantaj este dat de faptul că acest tort se poate prepara fără coacere, ceea ce reprezinta cea mai bună modalitate de a-l savura in cel mai scurt timp! Lejer și extrem de simplu si de rapid!
În plus, este absolut impresionant, atat ca si aspect cat si ca si gust!
Iată mai jos care sunt ingredientele de care ai nevoie
250 g branza dulce de vaca
375 ml lapte
15 g gelatina
1 pachet piscoturi
70 g gem de piersici
3 piersici
1 linguri cacao
2 linguri rom
150 g ciocolata neagra
200 ml frisca pentru ornat
coacaze rosii pentru ornat
Mod de preparare:
1. Gelatina se lasa la inmuiat in lapte pentru cateva minute, apoi se pune la foc mic si se amesteca pana se dizolva. Atentie, nu trebuie sa fiarba!
Citește și: Ghimbir, lămâie și usturoi cu apă. Cum poți să cureți arterele de toxine cu acest amestec
2. Se ia de pe foc, se adauga branza de vaci si se amesteca pana se omogenizeaza. Se asaza un rand de piscoturi intr-o forma de tort detasabila si se toarna peste ele jumatate din crema. Restul piscoturilor se lipesc cu gem doua cate doua si se inmoaie in rom. Se pun peste crema, impreuna cu doua piersici taiate feliute.
Citește și: Doamna bucătăriei românești îți oferă gratis REȚETA DE PÂINE DE CASĂ! Alții plătesc pentru ea!
3. Cealalta jumatate a amestecului se amesteca cu cacaua si se toarna deasupra. Se lasa peste noapte la frigider, pentru a se intari. Se orneaza cu frisca, bucatele de ciocolata neagra, felii de piersica si coacaze rosii. Sursa PH-ONLINE