TEST DE PERSONALITATE: Alege un fruct si afla ce spune despre gusturile tale!

Sursa foto: informatiionline.net. 

Un test simplu și haios! Următorul test îți va arăta ce legătură există între fructul tău preferat și personalitatea ta. În funcție de fructul pe care îl vei alege, vei descoperi ce înseamnă acest lucru pentru tine din punct de vedere psihologic, și nu numai.

Alege fructul tau preferat din imaginea de mai jos si vezi ce spune acesta despre gusturile tale, scrie informatiionline.net. 

1. PERE
Dacă ai ales perele, ești o persoană care se entuziasmează la început de drum și se pierde foarte ușor pe parcurs. Poti avea succes usor in ceea ce iti propui, trebuie doar sa îți dai toata silința și să îți dorești ceva cu adevărat!

2. PIERSICI
Ai un caracter prietenos și sincer, cu toate că uneori ești destul de încăpățânat. Eși pasional, deschis tuturor și îți place să crezi că viața e frumoasă chiar și când te convinge de contrariul. Pozitivitatea este cuvântul care te caracterizează cel mai bine.

Citește și: De ce nu e bine să plantezi un brad lângă casă. Secretul din spatele acestei superstiţii

3. STRUGURI
Ești politically correct și îți place să păstrezi o anumită rafinitate, eleganța vinului din struguri negri. Ai uneori izbucniri, dar acestea sunt cauzate de situații cu adevărat insuportabile. Atragi simplatia oamenilor pentru că esti mereu sincer și spui lucrurilor pe nume.

4. CIREȘE
Nu ai o viață tocmai dulce și de multe ori pui pesimismul în față. Ești o persoană sceptică și nu crezi până nu vezi. Chiar și atunci când vezi, ai o explicație că nu pare chiar așa. Cu toate acestea, oamenii din jur te apreciază pentru bunătatea de care dai dovadă. Nu uita că ești un om bun!

5. ANANAS
Nu ești o fire foarte romantică, te caracterizează mai degrabă pragmatismul. Ești o persoană care caută întotdeauna utilitatea lucrurilor și nu te lasi păcălit cu una cu două. În cercul de prieteni ești cunoscut drept o persoană extrem de ageră și perspicace!

Citește și: Test de vedere. Cât de bună e privirea ta? În cat timp găsești cifra 2?

6. BANANE
Ești o persoană conciliantă, calmă și sensibilă. Ai grijă la cei din jur deoarece vor profita de aceste calități, ajungând până la a abuza de bunătatea și căldura ta. Trebuie să te pui mai des pe tine pe primul loc!

7. MERE
Mărul este simbolul iniţierii, dragostei, elevării spirituale, perfecţiunii şi extazului. Dacă ai ales acest fruct înseamnă că ești o persoană căreia îi place să fie în centrul atenției. Ești o fire extravagantă care lasă mereu urme în jur. Deși nu te caracterizează buna organizare, poți fi un lider înnăscut.

Citește mai departe AICI

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
16 + 16 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.