Cum arată casa de vis pentru fiecare zodie. Cum alegi locuința ideală – FOTO

case de vis zodii

Locuinţa perfectă poate să difere pentru fiecare dintre noi. În timp ce unii se simt foarte bine în mijlocul oraşului, alţii caută solitudinea în mijlocul naturii.

Alegerile acestea, chiar dacă sunt făcute inconştient, sunt în mare măsură guvernate de semnul zodiacal. Specialiştii susţin că fiecare zodie are un tip de casă preferat şi, cu mici excepţii, fiecare va alege ceva asemănător.

Potrivit freshome.com, nativii unei zodii vor  face alegeri similare în ceea ce priveşte spaţiul de locuit. O mare influenţă o are şi latura financiară, dar în mare măsură, fiecare reprezentant al unei zodii se va simţi mai confortabil în tipul de casă potrivit cu tipul său de personalitate.

Locuinţa perfectă pentru Berbec

Dominaţi de elementul foc, berbecii se vor simţi cel mai confotabil în oraşele mari, aglomerate, pentru că preferă să fie în mijlocul acţiunii. În cazul în care dispune de finanţele necesare, prima alegere a berbecului va fi un apartament în centrul unui oraş cosmopolit.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Taur

Visul secret al nativului Taur este să aibă o casă mare şi luxoasă în mijlocul unei moşii întinse. Guvernat de elementul pământ, acesta se va simţi inconştient atras de case. Se va simţi în elementul lui doar împreună cu familia, departe de aglomeraţia oraşului.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Gemeni

Mare iubitor a tot ce înseamnă modern, nativul zodiei Gemeni va alege cu siguranţă un apartament spaţios în oraş. Nu-i va lipsi un birou numai al lui, dotat cu gadget-uri de ultimă oră. Guvernat de elementul aer, nu este exclus ca locuinţa să fie la etajele superioare ale unui zgârie nori.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Rac

Familist convins, nativul rac este guvernat de semnul apă. Nu este de mirare că va alege să se întoarcă la casa părintească, pe care o va renova şio moderniza pe placul lui. Grădina în care şi-a petrecut copilăria va deveni refugiul lui secret, locul lui de relaxare.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Leu

Fire extrovertită, Leul va vrea mereu să epateze, indiferent despre ce este vorba. Pentru că vrea mereu să fie primul, Leul va avea o casă impunătoare, plină de lux, mobilată cu elemente scumpe şi rare. Guvernat de elementul foc, este posibil să şi obţină ce-şi doreşte.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Fecioară

Fire modestă, nativul zodiei fecioară nu aspiră la o locuinţa centrală sau foarte mare. Va fi în schiimb o locuinţă foarte curată şi ordonată, graţie firii stabile şi loiale a acestui semn. Mai mult, locuinţa Fecioarei va avea toate dotările  necesare.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Balanţă

Semn de aer, Balanţa este preocupată de partea estetică şi cu siguranţă se va implica şi în parte de design a locuinţei. Nu are preferinţe foarte mari în ceea ce priveşte locaţia casei, în schimb îşi va pune amprenta asupra ei. Toţi vor recunoaşte casa unei Baleanţe pentru că va fi personalizată de stăpân.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Scorpion

Casa Scorpionul va fi amplasată într-o zonă ferită şi liniştită, departe de agitaţia unui mare oraş. Casa ideală este compusă din câteva camere cu utilitate fixă, nu neapărat foarte mari, dar .şi o mansardă unde te poţi retrage. Camerele casei unui nativ scorpion vor fi decorate într-un mod original, ceea ce le face memorabile.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentri Săgetător

Mare iubitor de călătorii, nativul Săgetător şi-ar dori o casă într-un paradis exotic sau într-un bloc de locuinţe foarte modern. Indiferent de locul unde va alege să locuiască, casa unui Sîgetîător va fi plină de suvenirurile adunate în călătoriile făcute prin lume.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Capricorn

Fire pragmatică, guvernată de elementul pământ, Capricornul va face din timp economii însemnate pentru o locuinţă. Prima lui alegere va fi o casă într-o zonă liniştită. casa Capricornului va fi mereu sobră şi elegantă, amenajată cu mult gust.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Vărsător

Locuinţa ideală a nonconformistului  Vărsător va fi un apartament în cea mai nouă clădire din oraş, undeva în centru. Amenajările vor fi de ultimă oră, în  stil futurist cu dotări tehnice pe măsură.

Foto: Freshome.com

Locuinţa perfectă pentru Peşti

Din casa nativului Peşti nu va lipsi o cameră pentru desen, muzică sau meditaţie. Iubitor al elementului apă, va prefera o casă într-o zonă liniştită, departe de oraş. Decoraţiunile din locuinţă vor avea o influenţă romantică, iar culorile vor fi în tonuri de pastel, pale.

Foto: Freshome.com

Chiar dacă pare greu de crezul, astrele influenţează în mare măsură alegerile pe care le facem în ceea ce priveşte locuinţa. Cu toate acestea, în alegerea unei viitoare case ar trebui să ţineţi seama de instinct, de felul în care “simţiţi” acea locuinţă şi de sentimentele pe care vi le trezeşte.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
26 + 4 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.