Iată cum poți să albești șosetele FĂRĂ CLOR! Trucul simplu pe care și tu îl ai la îndemână 

wikihow.com

Ştim cât de greu este să cureţi şosetele albe, aşa că ne-am gândit să îţi dezvăluim o metodă care îţi va uşura munca. Şi nu ai nevoie decât de câteva ingrediente simple din gospodărie. Si atenție, totul FĂRĂ CLOR!

Cum albești șosetele albe fără clor

Metoda 1 albire șosete – Fierbe șosetele în apă cu lămâie 

Pentru a albi șosetele fără clor, ai nevoie de o oală mai mare, pe care să o umpli cu apă pe jumătate. Pune-o pe aragaz și las-o să fiarbă, apoi adaugă o felie de lămâie. Pune șosetele murdare în apa cu lămâie și fierbe-le pentru câteva minute. Scoate-le cu un clește și spală-le, apoi, cu apă și detergent. Ar trebui să arate ca noi, dar dacă încă sunt murdare, repetă procesul, scrie sanatatea.ro. 

Articolul continuă mai jos

Sursa foto: pixabay.com

Metoda 2 albire sosete – Folosește sare marină sau bicarbonat de sodiu

Cu o seară înaintea spălării, înmoaie șosetele într-un lighan cu apă rece în care ai pus un pumn de sare marină sau bicarbonat de sodiu. Mai poți adăuga bicarbonat de sodiu în detergentul tău obișnuit. Atfel petele vor dispărea,iar rufele se vor albi.

Pe de altă parte, mai poți face o pastă din apă și bicarbonat. Aplic-o pe pete și lasă puțin să acționeze, apoi le poți introduce în mașina de spălat, recomandă jurnaliștii de la Libertatea.

Articolul continuă mai jos

Metoda 3 albire sosete – Apă oxigenată în concentrație de 3%

A treia metodă pe care ți-o propunem este una care presupune utilizarea apei oxigenate. Este recomandată să folosești apă oxigenată în concentrație de 3%.  Tot ce trebuie să faci este să adaugi o jumătate de ceașcă de apă oxigenată la detergentul obișnuit cu care vei spăla șosetele alte. Și în acest caz, efectul de albire ar trebui să fie evident. Atenție, apa oxigenată nu conție clor.

Citește și: Cum îți dai seama în magazin dacă pantofii cu toc sunt comozi sau nu. Cel mai simplu truc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 9 = 17

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.