Cine este românca din imagine? Numele ei este acum pe buzele tuturor – FOTOGALERIE

denisa hodisan miss balkana 2017
Sursa foto: Denisa Hodișan Facebook

O tânără în vărstă de 23 de ani din Oradea a câştigat titlul „Miss Balkana 2017“ la ediția jubiliară 30 a concursului Miss Balkana. Românca Denisa Hodișan a concurat la Miss Balkana 2017, care s-a desfășurat recent în Serbia, alături de alte nouă modele din țări din zona balcanică. După trei zile de foc, unde a avut de prezentat trei ținute și de trecut alte două probe de interviu, frumoasa româncă a fost desemnată câștigătoare. 

Denisa are o siluetă perfectă. Dovadă stau dimensiunile ideale pe care trebuie să le aibă un fotomodel: 90-60-60. Frumoasa româncă are o înălțime de 1,72 m și cântărește puțin peste 50 de kilograme. Din punct de vedere profesional, Denisa a absolvit Facultatea de Matematică.

Titlul de „Miss Balkana 2017” i-a i-adus Denisei o coroniţă cu pietre preţioase, un inel cu diamant, dar şi un tablou al unui pictor extrem de apreciat.

Citește și: O mai ții minte pe Salome? Va reuși Edith Gonzalez să învingă cancerul? Cum arată acum îndrăgita actriță – FOTO 

Citește și: Victor Slav, criticat dur de unde te așteptai mai puțin: “E un băiat care arată foarte bine și atât…”

Anul trecut, Denisa Hodişan a reprezentat România la concursul Miss Top Model International, unde s-a clasat pe ce a de a doua poziție. Tânăra a stârnit atunci vii controverse, după ce a lăsat să se înțeleagă că ar fi câștigat marele concurs.

După ce publicații precum Antema 3 sau Digi 24 au prezentat-o drept marea câștigătoare a concurusului, frumoasa Denisa chaiar a apărut în mai multe emisiuni unde nu a dezmințit informațiile. În momentul în care adevărul a ieșit la iveală, ea s-a apărat apoi spunând că nu este de vină pentru ce scrie presa.

Acum, încântată de premiul câștigat, Denisa a postat pe contul personal de Facebook mai multe imagini în care apare cu coronița pe cap, dar și cu eșarfa care dovedește că de data aceasta chiar a câștigat marele premiu.

Denisa Hodişan este fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor Nicolae Hodişan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


2 + 9 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.