Cum arată cea mai mare grădină de trandafiri din România. Un adevărat paradis al iubitorilor de flori – FOTO

Veste extraordinară pentru iubitorii de flori din România. La aproximativ 10 kilometri de municipiul Arad și la 65 de kilometri de Timișoara, în localitatea Mândruloc, s-a deschis recent cea mai mare grădină de trandafiri din România. Parcul tematic este de o frumusețe rară și se întânde pe o suprafață uriașă: 24 de hectare. Iar cei care adoră trandafirii au ce vedea: locația deține peste 2.000 de soiuri de trandafiri, care mai de care mai spectaculoși.

eutopia gardens cea mai mare gradina de trandafiri din romania

Cea mai mare grădină de trandafiri din România se numește Eutopia Gardens și este, practic, un parc floricol. Construcția acestei locații, demarată de fundația „Eutopia Gardens” a început încă din anul 2002, iar acum încep să se vadă primele rezultate.

Citește și Cum sa ai trandafiri infloriti toata vara în gradina. 5 trucuri pentru flori superbe

eutopia gardens cea mai mare gradina de trandafiri din romania

Potrivit administratorilor acestei locații, parcul este structurat în două mai părți: una destinată grădinilor tematice, și o alta destinată colecțiilor de plante.

Aici sunt organizate deja diverse evenimente, de la educative, artistice sau sportive până la cele de agrement.

Dacă îți dorești să ajungi aici trebuie să știi că programul de vizitare diferă în fucție de sezon. Astfel, parcul floral poate fi vizitat în fiecare zi, încpând cu ora 9. În cazul în care ajungi aici în perioada aprilie – septembrie, trebuie să știi că porțile grădini de trandafiri se închid la ora 20.00. În luna octombrie parcul se închide la ora 1, iar în intervalul noiembrie – martie la ora 17. Totodată, important de știut este că aveți acces în Eutopia Gardens maxim cu 30 de minute înainte de închidere.

Noi zicem, totuși, să începeți vizita ceva mai devreme, pentru că aici aveți ce admira. În plus, puteți să vă bucurați de câteva ore de destindere, relaxare și și recreere, într-un decor de basm.

Cu toate că se preconizează că parcul va fi inaugurat abia în anul 2020, atunci când va fi finalizat în totalitate, această locație nu trebuie ratată de cei care trec prin această zonă a țării. Mai ales că fiecare vizită în grădină nu este identică cu alta făcută cu o lună în urmă, deoarece fiecare gen, specie şi varietate are calităţi decorative specifice, pe care ni le oferă în diverse momente ale anului.

Iată lista cu prețurile de intrare:

cea mai mare grădină de trandafiri din România
Sursa foto: eutopiagardens.com

Copii sub 16 ani trebuie însoţiţi de un adult. Pentru vizitele şcolare există preţuri speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + = 5

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.