Cele mai norocoase zodii în 2018. An interesant pentru aceste zodii din horoscop

horoscop 2018

Horoscop 2018. Anul 2018 va fi unul extrem de interesant pentru cinci nativi din horoscop, pe care astrele îi favorizează mai mult decât pe restul, conform unica.ro.

Guvernatori, patroni, parinti, ele sunt planetele care au „grija” de anumite zodii. Unii doar de o zodie, altii de cate doua… In mersul lor rotund pe zodiac, aceste planete trec prin zodii in care se simt bine, altele in care se simt ca niste strainer, in altele total inconfortabil, dar odata la cativa ani ele se intorc in zodia lor de resedinta, de domiciliu.

Fiecare zodie isi asteapta parintele, care vine cu daruri, cu recompense, cu bucurie si noutati, cu vesti, sanse si oportunitati. Iar anii 2018-2019 vin cu astfel de evenimente.

Valorificati din plin aceste perioade cu maxim de energie planetara pentru marile dvs. proiecte.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii vor avea parte de un an prosper şi favorabil pe toate planurile! Aceşti nativi au şanse foarte mari să se reorienteze profesional, să călătorească unde nu au mai fost niciodată sau să îşi schimbe imaginea radical. Afacerile personale iau o turnură pozitivă, iar capacitatea de comunicare şi spiritul diplomatic le pot aduce o avansare.

PEŞTI
În 2018, Peştii vor avea parte de multiple provocări legate de carieră, dar dacă vor percepe schimbările,vor avea parte numai de reuşite. În iubire, lucrurile vor merge foarte bine! Cei singuri îşi găsesc partenerul potrivit, iar cei aflaţi într-o relaţie, o să îşi oficializeze relaţia până la sfârşitul anului viitor.

LEU
Din punct de vedere financiar, anul 2018 va fi pentru ei unul dintre cei promiţători ani.Luna cea mai favorabilă din punct de vedere profesional va fi octombrie, când Leii vor demonstra superiorilor abilităţile lor deosebite. Domeniul financiar este domeniul în care Leii vor excela.

3 zodii cu mai puțin noroc în 2018

Balanţă. Marte este, în general, un astru benefic pentru zodia Balanţei şi îi dă energia de care are nevoie pentru a face mereu lucruri interesante. Dar mai puţin bună va fi influenţa lui Marte în februarie şi septembrie anul viitor, când nativii Balanţă se vor confrunta cu o pierdere însemnată.

Berbecii, provocaţi în dragoste. Problemele de cuplu şi scenele de gelozie se vor ţine lanţ în martie, arată horoscopul în 2018. Primele zile frumoase de primăvară nu vor fi deloc benefice nativilor Berbec din punct de vedere al dragostei, fie că sunt căsătoriţi sau nu.

Capricornii, precauţi la început de an. În pofida avertismentelor transmise de Marte, nativii riscă să ia decizii greşite când se vor afla la răscruce de drumuri, arată horoscopul în 2018. Este adevărat că ghinionul se va ţine scai de ei la începutul anului, dar, cel puţin, nu îşi vor provoca singuri necazurile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + = 11

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.