Casa în care ai vrea să trăiești spune ce fel de om ești. Tu pe care casă o preferi?

testul casei
Sursa fotografii: pixabay.com

Testul casei. Casa pe care ți-o dorești spune multe despre personalitatea ta, despre modul în care vrei să-ți trăiești viața. Alege una din casele din imagine, casa în care ți-ar plăcea să locuiești sau care pur și simplu te atrage prin culori, peisaj ori design și află ce fel de persoană ești.

testul casei
Sursa fotografii: pixabay.com

Casa nr. 1. Casa tradițională

Dacă ai ales casa tradițională de la țară, înseamnă că ești o persoană mai retrasă, însă în același timp ești creativă și originală. Nu de puține ori reușești să îi surprinzi pe cei din jur cu ideile tale.

Îți place liniștea și siguranța, ești independentă și puternică, îți dorești să trăiești departe de agitația urbană. Însă, prin această alegere e însingurezi și îți limitezi cunoașterea.

Citește și: Case din containere maritime la cheie la numai 11.900 de euro. Avantaje și dezavantaje

Casa nr. 2. Vila din reviste

Îți dorești o vilă cum ai văzut în reviste, ultra-modernă, cu piscină și grădină luxuriantă? Atunci ești o fire foarte complexă. Îți place să arați că ești o persoană puternică, pe care o interesează cariera și banii. În realitate, știi că toate aceste lucruri nu te fac fericită.

Citește și: Cum să ai gazon verde toată vara. Cinci trucuri ușoare

Casa nr. 3. Casa de la periferie

Dacă alegi vila de la periferie, cu o curte mare în care să aibă loc să zburde copiii și animalele, înseamnă că ești o familistă convinsă și că tot ceea ce faci e pentru fericirea copiilor tăi. Ești o fire sociabilă, veselă iubești și te simți împlinită. Deopotrivă, ești o fire organizată și în general reușești să realizez tot ceea ce îți propui.

Citește și: Cum să ai cei mai frumoși tuia de pe strada ta! Care este secretul unei curți ca-n reviste – FOTO

Casa nr. 4. Cabana de la munte

Cabana de la munte este de regulă pentru concedii, dar mulți își doresc să trăiască zi de zi într-o astfel de casă. Dacă alegi această casă, înseamnă că ești o persoană introvertită, care are nevoie să se refugieze câteodată departe de grijile și agitația lumii, să lași familia și copiii și să fii doar tu cu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


9 + = 10

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.