Aprozarul virtual, lansat astăzi. Pe platformă, micii producători își pot crea propriul aprozar

Veste bună pentru micii producători de la sate și pentru iubitorii de produse românești. A fost lansată platforma „aprozarul virtual”.

Chiar dacă a fost lansată într-o comună din județul Alba, pe platformă se pot înscrie producători din toată țara. În Ciugud autoritățile au inițiat conceptul de “Small Village” și au lansat o platformă gratuită unde oricare dintre producătorii din țară se poate înscrie, începând de azi, şi îşi poate crea propriul aprozar virtual, scrie libertatea.ro

Prin acest proiect, autoritățile din comuna Ciugud vor să demonstreze că și în România viaţa la ţară poate fi “ca afară”. Platforma vine în ajutorul micilor producători care în această perioadă nu mai au unde să-şi vândă marfa. În aprozarul virtual, producătorii pot adăuga fotografii cu produsele pe care doresc să le comercializeze şi vor putea completa sau actualiza permanent stocul de marfă. „În această perioadă dificilă, trebuie să ne gândim și la micii producătorii de la sate, care din produsele obținute prin munca lor zilnică, își câștigă traiul. Orice produs românesc cumpărat înseamnă o șansă pentru agricultura românească” au transmis autoritățile din Ciugud într-un comunicat de presă.

Pe www.aprozarulvirtual.ro. cumpărătorii pot găsi produse româneşti, direct de la producătorii cei mai apropiaţi, fără intermediari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


9 + 5 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.