A urcat în autobuz și a început să-și alăpteze bebelușul. Ceilalți pasageri au jignit-o și au umilit-o! Dar uite cum s-a răzbunat femeia!

mama alalptat in public

Alăptatul în public a reprezentat întotdeuna o controversă și un subiect tabu. Cu toate că multe mame îl consideră un act de normalitate și un drept fundamental al copilului de a fi hrănit la cerere, multe persoane îl consideră dreptul un gest fără pudoare, iar alții chiar blamează mamele care-și dezvelesc sânii în văzul tuturor.

Dar ceea ce s-a întâmplat, zilele trecute, într-un mijloc de transport în comun, este de-a dreptul strigător la cer!

În cazul de față este vorba despre o tânătă mămică din Leigh-on-Sea, Essex, Marea Britanie, pe nume Bryony Esther. Femeia a urcat într-un autobuz și pentu că puiul ei nu se oprea din plâns a început să alăpteze. Ceilalți pasageri nu numai că nu i-au oferit un loc pe scaun, dar unii dintre ei chiar au jignit-o, zicându-i că este „scârbos” ce face. Lucrurile au devenit de-a dreptul scandaloase în momentul în care tânăra a întrebat un domn dacă poate să se așeze lângă el, însă bărbatul a refuzat-o, spunând că locul este ocupat, scrie happynews.varusandel.ro.

Jignită și umilită, Bryony avea să se răzbune cu vârf și îndesat. Englezoaica a făcut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul ei de socializare, alături de alte poze. Imaginile au devenit virale în doar câteva minute în întreaga lume!

„Câtă prostie, cum să condamni o mamă care își alăptează copilul în public, ce ar trebui să facă, să fie condamnată la izolare totală până înțarcă? Marele dezmăț care se afisează de ce nu îl condamnă nimeni? Lăsați mamele să alăpteze unde vor ele! Lăsați mamele în pace”, a sărit o internaută în apărarea femei.

Pe de altă parte, alte voci susțin că alăptatul este o gest destul de intim, iar mamele ar trebui să nu iasa din casă fără să se asigure că bebelușii lor nu sunt înfometați.

„Este alegerea fiecărei persoane să facă ce vrea, dar eu nu mi-am alătat copii în public. Înainte să ieșim din casă m-am asigurat că bebelușilor mei nu le este foame! Poate că sunt eu o persoană mai pudică, dar nu am luat niciodată în considerare varianta aceasta. Mai ales că alăptatul este un moment intim între mamă și pruncul ei. Nu ar trebui să aibă loc în văzutl tuturor!”, și-a exprimat o altă femeie punctul de vedere.

Tu ce părere ai despre acest caz? Ce ar trebui să facă mămicile care alăptează atunci când sunt în public iar copiilor li se face foame? Scrie-ne părerea ta la comentarii!

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
26 + 10 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.