Țipătul sufletului lui Richard Gere a șocat Internetul: ”Nimeni nu va scăpa cu viață de aici…”

Richard Gere
Sursa foto: Facebook/ Richard GERE POR SIEMPRE

Richard Gere se bucură de o atenție specială din partea fanilor. El este iubit în toate colțurile lumii, iar o recentă postare pe care a făcut-o pe Facebook a dat naștere la o avalanșă de emoții.

Iată postarea actorului, așa cum a fost traducă de Eustiu.com:

”Mama unuia din prietenii mei întotdeauna ducea un mod de viață sănătos. Ea prefera numai mâncare sănătoasă, nu fuma si nu consuma alcool, practica sportul și se temea să stea la soare fără cremă cu protectie UV.

Ea isi consulta mereu nutriționistul și respecta cu strictete toate recomandările acestuia. Aveam impresia că femeia era obsedată de sănătatea sa. Acum are 76 de ani, și i-a fost depistat cancer la piele. Pe lângă toate, femeia are și osteoporoză în stadiu grav.

Tatăl prietenului meu nu si-a limitat plăcerile vieții deloc. Nu a practicat nici un fel de sport, a mâncat din abundență, iar untul îl ungea direct pe bacon. Își permitea să servească alcool și se bronza la soare până când nu se alegea cu arsuri solare.

Pot spune că toată viața lui, el si-a batut joc de părerile si recomandarile doctorilor și a trăit asa cum îi era plac. Acum are 81 de ani și doctorii spun că sănătatea lui este perfecta, asa cum rareori vezi la oameni mult mai tineri.

Oricare ar fi fost straduințele voastre, niciodată nu veți putea scăpa de otrava din voi.  Mai târziu sau mai devreme aceastea va vor ajunge. Precum a spus mama prietenului meu:

“Daca as fi stiut cum va arata sfârșitul veții mele, nu as fi oferit un gram de valoare cuvintelor doctorilor”.

Aceasta se numește viață, și de aici nimeni nu scapă viu. Așadar, nu trebuie să ne punem pe planul secundar. Până aveți timp, trăiți din plăcere, ziua de mâine poate să nu mai vină.

De-aceea, faceți ceea ce vreți. Mâncați, faceți băi de soare, nu va rușinați să leneviți uneori. Fiți stranii și prostuți. Fiți voi înșivă, pentru altceva nu aveți timp!

Sursa: eustiu.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


6 + 4 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.